Aktywne Wpisy

ŚWIAT BYŁBY LEPSZYM MIEJSCEM, GDYBY MŁODZIEŻ SŁUCHAŁA MNIEJ LANY DEL REY, A WIĘCEJ SKWIERCZENIA KOTLETÓW MIELONYCH NA PATELNI.

LuznaPusi +1
chodzi mi po głowie ostatnio, żeby pójść pierwszy raz na dive tylko kurde jakoś dziwny koncept xd
no i chciałbym tylko loda bez ruchania, ale jak sobie pomyślę, że miałbym powiedzieć "dzien dobry pani prostytutko ja chciałbym tylko loda, bo r----c mi sie nie chce" to jakoś dziwny vibe
no i chciałbym tylko loda bez ruchania, ale jak sobie pomyślę, że miałbym powiedzieć "dzien dobry pani prostytutko ja chciałbym tylko loda, bo r----c mi sie nie chce" to jakoś dziwny vibe

Druga myśl, to taka, że Załeński i otoczenie pewnie poczuli się osamotnieni, co tylko zdeterminuje ich do wygrania wojny, jako dowód na zdolność do samostanowienia.
W każdym razie już po Rosji, czas zacząć oglądać kanonadę nieoczywistych ataków, których pijany rusek nie był w stanie przewidzieć.
@AlekGames: W samym środku Brukseli stoi pomnik króla Leopolda II, dzięki któremu parę milionów Kongijczyków skutecznie uwolniono od ciężaru ziemskiej egzystencji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: image
Pobierz@AlekGames: Za co maja go rozliczyc? Wiesz mi napisz to co napisalbys komus z zachodu, czemu mieliby uwazac kult bandery na ukrainie za cos co mialoby zniszczyc wieloletnie wysilki unii o przeciagniecie ich na nasza strone.
Alianci pozwolili mu mieszkac w niemczech pod falszywym imieniem chroniac go przed sowietami, czemu mieliby go uwazac za osobe,
@JPRW: @jast Cromwell wymordował 1/3 Irlandii, jakieś pół miliona. Za to ma pomnik w centrum Londyna, któren to Londyn wszedł był do EU razem z pomnikiem.
źródło: 1000022400
PobierzNie mamy na to zadnego wplywu, Nawrocki robi tylko cyrki na uzytek wewnatrzkrajowego poparcia swojego i pisowcow.
@JPRW: Różnica jest taka że Kongo nie należało do wspólnoty w momencie akcesji Belgii. Kongo nie uczestniczy również w procesie akcesyjnym obecnie. Chorwacja musiała odciąć się od Ustasze, Macedonia zmieniła nawet nazwę kraju a nadal nie może dołączyć z