Wpis z mikrobloga

#iptv Czy aplikacja 9extreme IPTV stała się płatną ? Mam ściągniętą wersję która pozwala oglądać bezpłatnie kanały TV na Android boxie, ale na drugim ściągnąłem dziś wersję Google Play która na próbie wejścia do folderu z kanalami TV ,od razu pokazuje 3 opcje do wykupu subskrypcji miesiąc,rok i wieczność.
Może ktoś sprawdzić i ściągnąć wersję z Google Play?
Ta aplikacja wydawała się dobrym darmowym zamiennikiem płatnej Tivimate. Jaką aplikację na Android boxa polecacie?
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
Jeśli nie używacie darmowej aplikacji 9extreme IPTV, to podajcie przykłady darmowych aplikacji pod Android TV, bez darmowego okresu próbnego, na które warto zwrócić uwagę.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Paragon: MamTivimate Premium ,niebawem wykupie wieczną licencję za 149zl ,bo po roku muszę odnowić. Ale jakie inne aplikacje IPTV są warte uwagi ,jako zapasowe? Mam wrażenie że CANAL+ SPORT 3 i 4 czasem gorzej odbiera, a na innych aplikacjach np. na mobilnej Smarters Pro- odbiera.A w Tivimate kręci albo czarny obraz. Te 2 konkretne kanały właśnie,czyżby miały gorsze parametry transmisji od pozostałych kanałów TV?
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@amamoh: rzeczywiście Televizo jest dobre,można własny EPG wstawić, ale nie można przypisać ręcznie EPG pod dany kanał tv.Czy w wersji bezpłatnej udało Ci się przypisać własny EPG do wszystkich kanałów?
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@amamoh: Ja instalując listę w Televizio nie zezwoliłem na EPG z listy , dopiero potem wstawilem.link do epg z ovh.xml i to EPG niestety automatycznie się nie przypisuje do wszystkich kanałów. To pokazałem.na screenie, na Canal +Seriale przypisało a na HBO już nie I ręcznie nie da się przypisać .
Jednak Tivimate to majstersztyk.

A w jakim formacie zapisujesz EPG w televizio? XML czy gz ?
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@amamoh: ok ja instalowałem zawsze przez Xtreme Code czyli user,hasło I domena osobno ,spróbuję poprzez m3u link. I tam dam EPG
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@amamoh: ok, ale trochę zachodu trzeba by jak rozumiem taką edytowaną listę zapisać i przesłać do danego programu. Idealny program (aplikacja) powinna dać możliwość edycji nazw kanałów i uploadu oraz przypisania ręcznego dowolnego EPG.
  • Odpowiedz