Aktywne Wpisy

WielkiNos +132
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Mam dość tego kraju z dykty. Zmiast po prostu znieść podatek belki, zwyczajnie. Po prostu zlikwidować, albo obniżyć.
To wymyślili jakieś OKI, tak pokrętne i poyebane, że już bardziej się nie dało. Skoro i tak te pieniądze z podatków marnują się i są defraudowane to po co w ogóle je płacić?
I jeszcze oczywiście ociągają się z tym. W przyszłym roku będę musiał zapłacić ponad 20 k belki i będzie wtedy pewnie
To wymyślili jakieś OKI, tak pokrętne i poyebane, że już bardziej się nie dało. Skoro i tak te pieniądze z podatków marnują się i są defraudowane to po co w ogóle je płacić?
I jeszcze oczywiście ociągają się z tym. W przyszłym roku będę musiał zapłacić ponad 20 k belki i będzie wtedy pewnie

Zwiększać miejsca na studia lekarskie, uwolnić specjalizację.
Może być bezrobotny inżynier, prawnik, ekonomista, to może być i bezrobotny lekarz. Studia to nie szkoła zawodowa.
#lekarz #lekarski #medycyna #lekarz100k #konowalposting #pracait #programista15k #studia #polska #polityka
źródło: IMG_6504
PobierzNIe wiem czy to co napisala jest prawda ale zgadzam sie z kierunkiem o ktorym mowi.
Ona nie wie o czym mowi ale to typowe dla politykow, nie musi.
Byleby mowila.
No ale tym razem sie zgadam.
Co nie oznacza ze jestem jej fanem czy ja bronie.
Masz racje. Przekretow jakie robia (p)osly jest sporo. I z kazdym nalezy walczyc. Ja bym zaczal od diety. NIe wiem czy jestes w temacie ale ja jestem bo od +/- 10 lat
polityczce cos sie tam zdaje i gada duby smalone.
Sa wolne miejsca na rezydenturach z anestezjologii z interny nie ma na tych gdzie czlowiek sie nie urobi i nie musi narazac.
Moga sobie przyjmowac jeszcze wiecej, dawac dyplom na dniach powiatu. Ciekawie sie zanosi
Lepsze to niż robota za średnią krajową albo i mniej ;)
Niemcy i Grencja dowodem ze niekoniecznie. Woleli pracowac poza medycyna niz warunkach ktore dostana
źródło: obraz
Pobierz@gorzki99: @szalony_bombardier @VaizardOmbre Też się zgadzam, ale niefortunny przykład podała. SLD najpierw zapowiadało poparcie projektu Gowina dotyczącego otwarcia zawodów a ostatecznie zagłosowali przeciwko xD. Stąd nie zdziwiłbym się gdyby tutaj było podobnie, bo z deweloperką i elitami im bliżej niż do