Wpis z mikrobloga

44 596,57 - 21,37 = 44 575,2

Je suis parisienne, trust me bro ( ͡º ͜ʖ͡º)

Dziś ciut później i leniwiej, no i w większym gorącu. Muszę zacząć wcześniej wstawać, bo jutro o tej porze to zdechnę z kretesem xD

Wczorajsze włażenie na Wieżę Eiffla było relaksujące w porównaniu z przejazdem zatłoczoną linią metra numer 7 xD
Najmłodszy syn teraz ma traumę i jak mówimy dokąd się wybieramy to pyta czy można tam dojechać bez wsiadania do metra...

Miłej niedzieli! ❤️

#sztafeta #bieganie #2137 #enronczlapie #biegajzwykopem #francja
enron - 44 596,57 - 21,37 = 44 575,2

Je suis parisienne, trust me bro ( ͡º ͜ʖ͡º)

Dz...

źródło: IMG_2857

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@enron: z ciekawości sprawdziłem pogodę w Paryżu... Kolega sobie wody zapas weźmie...

@olp1: jak zawsze biegam bez wody, tak tutaj nawet mi przez myśl coś takiego nie przeszło ( ͡º ͜ʖ͡º) Spodziewałem się że będzie ładnie, ale że temperatury będą podchodzić pod 40°C to nie sądziłem xD Ratunkiem są tu wszechobecne wodopoje, można uzupełnić wodę w zasadzie wszędzie (ʘ
  • Odpowiedz
  • 11
Opowiesz więcej o traumie metrowej? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@alexander-dantes: normalnie bym pisał o tym jak to okropnie jest jechać w tłoku i gorącu, ale po tym jak się człowiek wymęczył jazdą wte, wewte, właził na Wieżę Eiffla... to mu wszystko jedno xD

Ale moja pierwsza trauma metrowa była ze 20 lat temu, jak jechałem na Montmartre - w pewnym momencie zauważyłem, że jestem jedynym białym
  • Odpowiedz