Mam weekend na jazde testowa BMW x7. Nw co wy p---------e ze suvy sa niewygodne. Penaumatyka prawie 500km idzie ladnie drogi nie czuc w srodku ekstra. Prowadzi sie praktycznie sam. Miejsca fchoy. Zawsze jedzikem sedanami ale siedzenie wyzej serii jest ekstra.
@Jurant_ze_sbychowa taki samochód to nie dla biedaka. Utrzymać go serwisowo to drogi koszt. Kumpel miał jakieś BMW z 2013r. Z pneumatycznym zawieszeniem i przyszło mu się robić. Zrobił co mógł i sprzedał bo bał się kolejnych wydatków
@Jurant_ze_sbychowa: tak p------a biedaki ktorych na takie auta nie stać, tak samo o automatycznych skrzyniach, też kiedyś gadałem póki nie wsiadłem do auta z automatem i innego już nie chce A te janusze co p--------a o kontroli nad autem to stawiam na to jedno wielkie "XD" co oni chca kontrolować, całe 90KM w passacie?
@MetalowyBieg: najważniejsza ta przyczepność na zakrętach 90° w strefie zamieszkania, które zawsze robią na limicie gdy wyjeżdżają z dziurawej osiedlowej drogi.
@kasztan00: kto by chciał mx5. Przeciez to jest wykonane jak jakas dacia. Dach reka skaldac xdddd. Targa ciut lepsza choc to i tak muły. Sl nowy r232 jest lepszy pod kazdym wzgledem choc sportowe auta mi nie podchodza wole suvy g63 np albo lr rr l460 nawet disco nowe w dobrej wersji ujdzie. Z suvów to tylko gls nawet w amg uwazam za wiejski chociaz g klasa tez sie robi
@bidzej: no nie ma wiecej mniejsca. Ja nie ma szofera ale mam dzieci. Nie potrzebuje z tyłu ukladu 2 foteli z podnozkami tylko isofixy. A w gabazniku wózek.
@Jurant_ze_sbychowa: to możesz kupić inny normalny samochód, który ma isofixy czy duży bagażnik - od Superba po A6 czy E-klasę. I nawet nie zaczynaj z argumentem o dzieciach i fotelikach, bo on jest z d--y. Moja 2.5-letnia córka sama wchodzi i wychodzi z normalnego auta. W przypadku SUVa jeszcze przez lata by nie dała rady.
SUVy nie bronią się niczym poza wyższym prześwitem.
@bidzej: no tylo ze problem jest taki ze wszystkie fajne wersje silnikowe kombi sa "sportowe" i nisko zawieszone rs6 pierwsze z brzegu to jest dramat do jezdzenia po polskich drogach gdzie w takim rr l460 4.4 v8 spokojnie lecisz pod dziurach ile chcesz nic nie czuc a i tak masz 600hp
@Jurant_ze_sbychowa: pierdu-pierdu. Do zwykłego A6 możesz sobie zamówić pneumatykę. Istnieje też np. E-Klasa All Terrain E450 4Matic. Co prawda "tylko" 400KM, ale też ma AirMatic.
wszystkie fajne wersje silnikowe kombi sa "sportowe" i nisko zawieszone rs6 pierwsze z brzegu
A kto ci każe kupować g---o od VW? Taki Mercedes klasy E w kombiaku ma w pytę mocy, Volvo V90 ma 455 KM - i żaden z tych samochodów nie jest ani sportowy, ani nisko zawieszony. Inne mocniejsze kombi też pewnie by się dało
Nie wiem jak można kibicować państwu totalitarnemu aka Anglii. Oni za to jaki syf zrobili ze swoim krajem i jak traktują swoją ludność etniczną, powinni być wykluczeni bardziej niż Rosja. #mecz
#motoryzacja #suv
Kumpel miał jakieś BMW z 2013r. Z pneumatycznym zawieszeniem i przyszło mu się robić. Zrobił co mógł i sprzedał bo bał się kolejnych wydatków
A te janusze co p--------a o kontroli nad autem to stawiam na to jedno wielkie "XD" co oni chca kontrolować, całe 90KM w passacie?
Kupiłbyś MX-5 z automatem?
I nawet nie zaczynaj z argumentem o dzieciach i fotelikach, bo on jest z d--y. Moja 2.5-letnia córka sama wchodzi i wychodzi z normalnego auta. W przypadku SUVa jeszcze przez lata by nie dała rady.
SUVy nie bronią się niczym poza wyższym prześwitem.
Ten, kto chce
I szpanerskim wyglądem.
@kasztan00: nie wiem tylko, komu to imponuje.
@bidzej:
Jak się rozejrzeć po ulicach i parkingach, to chyba przeważającej większości ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A kto ci każe kupować g---o od VW? Taki Mercedes klasy E w kombiaku ma w pytę mocy, Volvo V90 ma 455 KM - i żaden z tych samochodów nie jest ani sportowy, ani nisko zawieszony. Inne mocniejsze kombi też pewnie by się dało