Wpis z mikrobloga

Mam weekend na jazde testowa BMW x7. Nw co wy p---------e ze suvy sa niewygodne. Penaumatyka prawie 500km idzie ladnie drogi nie czuc w srodku ekstra. Prowadzi sie praktycznie sam. Miejsca fchoy. Zawsze jedzikem sedanami ale siedzenie wyzej serii jest ekstra.

#motoryzacja #suv
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jurant_ze_sbychowa taki samochód to nie dla biedaka. Utrzymać go serwisowo to drogi koszt.
Kumpel miał jakieś BMW z 2013r. Z pneumatycznym zawieszeniem i przyszło mu się robić. Zrobił co mógł i sprzedał bo bał się kolejnych wydatków
  • Odpowiedz
@Jurant_ze_sbychowa: tak p------a biedaki ktorych na takie auta nie stać, tak samo o automatycznych skrzyniach, też kiedyś gadałem póki nie wsiadłem do auta z automatem i innego już nie chce
A te janusze co p--------a o kontroli nad autem to stawiam na to jedno wielkie "XD" co oni chca kontrolować, całe 90KM w passacie?
  • Odpowiedz
@kasztan00: kto by chciał mx5. Przeciez to jest wykonane jak jakas dacia. Dach reka skaldac xdddd. Targa ciut lepsza choc to i tak muły. Sl nowy r232 jest lepszy pod kazdym wzgledem choc sportowe auta mi nie podchodza wole suvy g63 np albo lr rr l460 nawet disco nowe w dobrej wersji ujdzie. Z suvów to tylko gls nawet w amg uwazam za wiejski chociaz g klasa tez sie robi
  • Odpowiedz
@Jurant_ze_sbychowa: to możesz kupić inny normalny samochód, który ma isofixy czy duży bagażnik - od Superba po A6 czy E-klasę.
I nawet nie zaczynaj z argumentem o dzieciach i fotelikach, bo on jest z d--y. Moja 2.5-letnia córka sama wchodzi i wychodzi z normalnego auta. W przypadku SUVa jeszcze przez lata by nie dała rady.

SUVy nie bronią się niczym poza wyższym prześwitem.
  • Odpowiedz
@bidzej: no tylo ze problem jest taki ze wszystkie fajne wersje silnikowe kombi sa "sportowe" i nisko zawieszone rs6 pierwsze z brzegu to jest dramat do jezdzenia po polskich drogach gdzie w takim rr l460 4.4 v8 spokojnie lecisz pod dziurach ile chcesz nic nie czuc a i tak masz 600hp
  • Odpowiedz
@Jurant_ze_sbychowa:

wszystkie fajne wersje silnikowe kombi sa "sportowe" i nisko zawieszone rs6 pierwsze z brzegu

A kto ci każe kupować g---o od VW? Taki Mercedes klasy E w kombiaku ma w pytę mocy, Volvo V90 ma 455 KM - i żaden z tych samochodów nie jest ani sportowy, ani nisko zawieszony. Inne mocniejsze kombi też pewnie by się dało
  • Odpowiedz