Aktywne Wpisy

bArrek +29
Przychodzi taka dziewczyna ładna która Ci się podoba jest w legginsach i sportowej koszulce właśnie wróciła z biegania sciąga bucik wyciąga w Twoją stronę i mówi powąchaj i co robisz?

plackojad +71
Druga część podsumowania tegorocznej edycji #mirkomundial ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mecz #mundial #pilkanozna
Wiadomo, że najważniejsza jest klasyfikacja generalna. Nie umieściłem jej w pierwszej części, bo wszystko byłoby zbyt obszerne, a tej chcę poświęcić wyjątkowe miejsce. Tym razem czołówkę przedstawię... od końca. ( ͡º ͜ʖ͡º)
#mecz #mundial #pilkanozna
Wiadomo, że najważniejsza jest klasyfikacja generalna. Nie umieściłem jej w pierwszej części, bo wszystko byłoby zbyt obszerne, a tej chcę poświęcić wyjątkowe miejsce. Tym razem czołówkę przedstawię... od końca. ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: FireShot Capture 372 - Mirkomundial 2026 - Arkusze Google - [docs.google.com]
Pobierz

W czwartek odbędzie się Konferencja Odbudowy Ukrainy. Karolek nie mógł pozwolić na to by Tusk miał sukces, by Polska była centrum negocjacji w tej sprawy no to cyk, czemu by tego wszystkie nie zaprzepaścić? Chociażby kanclerz Merz potwierdził swoje przybycie ale teraz nie wiadomo czy zjawi się tam Zełeński i jaką niekomofortową sytuację to tworzy. Cały trud w zasadzie poszedł na marne.
Oczywiście tak się też złożyło że "scigajo mnie" ogłasza swoją decyzje wtedy kiedy Rosja ponosi największe klęski od czasu rozpoczęcia wojny a Ukraińskie drony sięgają już Moskwy i tą decyzją snussolini dał paliwo kacapskiej propagandzie by walić w Ukraine przyćmiewając ich suckes.
Mógł poczekać z decyzją tydzień, no ale nic to, przynajmniej dwóch chłopów nie trzyma się za rękę na ulicy
#bekazpisu #polityka #ukraina
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Po co ładować niepotrzebnie hajs? Bo zakładam że swojego nie będą mieli.
@szmichal: Tak samo Bąkiewicz przperowadził prowokację w Berlinie na dzień przed podpisaniem umowy o współrpacy POL GER. To są zplanowane akcje co najmniej od czasów SAFE aby neutralizowac wszelkie potencjalne pozytywne działania obecnej władzy. Jeszcze były ataki kancelarii Nawrockiego przy okazji umowy z Wielką Brytanią.
Na hasło Gdańsk - Tusk - Niemcy u Snussiloniego nastąpiło neuron activation, ot i co
Prezydent tut xD
@Mezomorfix: może dlatego, że np. są jednym z większych eksporterów stali, a to m.in. dlatego rosja chciała przejąć te tereny
Obawiam się, że ten pociąg odjechał już dawno. Największe kontrakty i strategiczne decyzje będą dzielone przede wszystkim między największe gospodarki i firmy z Europy Zachodniej oraz USA. Polska, zamiast rozdawać karty, od dłuższego czasu bardziej przygląda się rozdaniu z boku. Więc opowieści o tym, że jedna konferencja miała nagle uczynić z Polski centrum odbudowy Ukrainy, są mocno oderwane od realiów.
Nic na tej konferencji i tak nie zostanie podpisane bo co ma? Ukraina jest w czasie wojny i jest to czysta fantastyka aby myśleć że jakieś umowy zostaną odpisane. Zresztą chyba nie jesteś skończonym idiotom i kosę wierzysz w to, że Polska jakaś kluczowa rolę odegra w odbudowie po wojnie ( ͡° ͜ʖ ͡
@IceShandy: z takimi obywatelami i prezydentami jak obecnie to na bank nigdy Polska żadnej roli ważniejszej nie odegra, bo zamiast skupiać się na budowie pozycji Polski to jest tania propaganda i gesty pod upośledzonych wyborców...