Wpis z mikrobloga

• 12
@jaszczu: krzyczenie, nazwy odcinków, miniaturki - wszystko dla młodej prawicy idealne
umieją inaczej bez robienia show? bazowania na emocjach?
  • Odpowiedz
  • 0
@jaszczu: może i bazuje, a ja mówię o typowym tanim tandetnym oklepanym bazowaniu na mariuszkach, wczęsniej to się nazywało syndrom "KRZYKACZA Z TIKTOKA"
  • Odpowiedz
  • 0
@jaszczu: nie oglądałem bo mam alegrię, reaguje tylko na częstotliwość wrzucania i tak jak pisałeś nazewnictwo odcinków i miniaturki - nie różnią się niczym od randomów i szkodkiów pokroju typa "niepekamy" który biegnie na własnym ślubie do auta dogrywać rolki na ukraińców albo coś gdy coś się stanie i drzejape i musi być pierwszy
eSUBA94 - @jaszczu: nie oglądałem bo mam alegrię, reaguje tylko na częstotliwość wrzu...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@jaszczu: Oczywiście, że świadczą. Myślisz, że Arcykapłan z Brighton nie jest świadomy, że clicbaitowe tytuły z mylną, kontrowersyjną okładką nie mają wpływu na przekaz? Tytuł i thumb zobaczy znacznie więcej osób, niż obejrzy materiał od deski do deski.
  • Odpowiedz
  • 0
@Bury_Zenek: koniec końca!
/////////////////////////////////////////////////
swoją drogą jeśli kanałzero czyta wykop (a czyta) to polecam wam zrobić i pomóc zorganizować zbieranie podpisów pod referendum - bedziecie mieli darmowe wyświetlenia a co za tym idzie więcej kasy ze współprac, organizujecie zbiórki podpisów i krzyczycie tam ciągle CZASKOWSKI!!!!! i robicie z tego reportaże i lajwy - będzie tyle widzów co na łatwo gang na rowerze! dawajcie krzychu na co czekacie! odwołajcie trzaska! wasi
eSUBA94 - @BuryZenek: koniec końca!
/////////////////////////////////////////////////...

źródło: warszawwa referendum

Pobierz
  • Odpowiedz