Aktywne Wpisy

mirko_anonim +5
✨️ Dylemat moralny w relacjach - czy warto? Ⓘ
Mam dylemat moralny. Jestem 40+, rok po rozwodzie, po którym sobie chciałem trochę poszaleć, bo w sumie czemu nie. Spotykałem się przez jakiś czas z dziewczyną o połowę młodszą, bardzo atrakcyjną, i w sumie było fajnie, ona z zadupia ciekawa świata, ja z możliwościami żeby trochę go jej pokazać, układ stary jak świat. Do tej pory z chłopakami w swoim wieku miała raczej c-----e
Mam dylemat moralny. Jestem 40+, rok po rozwodzie, po którym sobie chciałem trochę poszaleć, bo w sumie czemu nie. Spotykałem się przez jakiś czas z dziewczyną o połowę młodszą, bardzo atrakcyjną, i w sumie było fajnie, ona z zadupia ciekawa świata, ja z możliwościami żeby trochę go jej pokazać, układ stary jak świat. Do tej pory z chłopakami w swoim wieku miała raczej c-----e

Guminator +159

#batyr #debil #ukraina #wojna #rosja #bekazpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
@jajcek: przecież dba o swoich.
Gospodarka nie funkcjonuje, korupcja od czasów wojny pewnie jeszcze wzrosła.
Ukraina nie nadaje się na partnera nawet do ubicia muchy w kiblu .
Trzeba było brać fabryki samochodów od chińczyków.
Statystyczny mykola nawet nie wie że coś takiego istnieje, a nawet jeśli jakimś cudem ma assburgera i interesuje się odznaczeniami obcych państw to ma też inne bardziej palące sprawy na głowie niż to że snusiarz zabrał zeleńskiemu laurkę xD
@jajcek: jeśli tuskowski nic nie ogarnie w temacie odbudowy to każdy zdrowo myślący człowiek powinien jazgotać.
A może nie chcą migów bo są im na tym etapie niepotrzebne? Przecież mają f16 i zaraz, lada moment mają wjechać gripeny.
A może dlatego że kręcili nosem na takie migi jak mogli dostać i chcieli żeby je wcześniej zmodernizować?
A może dlatego że