Aktywne Wpisy

LM317K +42
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Trampoliniusz-Pompka +189
Ostatnio mocno leci się po #psiarze, więc dorzucę własną obserwację, bo jest jeden aspekt posiadania psów, o którym prawie w ogóle się nie mówi.
Jakieś 3 lata temu zacząłem sobie amatorsko obserwować ptaki. Mam lornetkę, apkę do rozpoznawania głosów, jakiś kieszonkowy atlas i od czasu do czasu chodzę po różnych łąkach, lasach i podmiejskich chaszczach zobaczyć, co tam siedzi.
Po pewnym czasie zauważyłem bardzo charakterystyczną rzecz.
Jakieś 3 lata temu zacząłem sobie amatorsko obserwować ptaki. Mam lornetkę, apkę do rozpoznawania głosów, jakiś kieszonkowy atlas i od czasu do czasu chodzę po różnych łąkach, lasach i podmiejskich chaszczach zobaczyć, co tam siedzi.
Po pewnym czasie zauważyłem bardzo charakterystyczną rzecz.

Niestety, dzisiejszy mecz USA - Australia skomentuje Mat Borek.
Jesteśmy skazani na bezbeczne wplątywanie angielskich zwrotów podczas spotkania.
źródło: 8509
PobierzWitam państwa na Lumen Field w Seattle. Czy dzis będzie bezsenność w Seattle? Myślę że tak. Na pewno któraś z ekip nie będzie dzis spac.
Pokaż tutaj zaraz składy zobaczymy. Nieno co ty o----------z. Chcesz mi inny kraj. Dania? Ja po duńsku nie umiem. Weź mi pokaż stany.
I pierwszy gwizdek.
Zaczynamy od wyniku 0-0, null, nic, pustka, jajo do jaja. Wynik tak zwany początkowy, remisowy, bezbramkowy. Ale jak
co takiego złego jest w borku? według mnie mocno uprzyjemnia nawet nudny mecz. juz bardziej mnie irytuje mielcarski
@ucho_igielne: synonimy i głos jakby właśnie srał ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Jest transmisja bez komentarza, polecam i pozdawiam.
źródło: obraz_2026-06-19_204647498
Pobierz