Wpis z mikrobloga

#a-----l #alkoholizm #polska #bekazpodludzi Kto do uja karmazyna kupuje małpki xd? Jakim to trzeba być degeneratem. To że budowlańcy i żule lubią się o 6 rano ustawić pod żabką to ja wiem ale chyba nie mamy w Polsce zasobu pół miliona budowlańców i żuli, którzy by codziennie przed południem, jak jacyś przodownicy pracy, wyrabiali normę pół miliona sprzedanych egzemplarzy. A jeszcze do tego dodać kilka milionów sztuk piwa i innego alkoholu.
SoplicaTadeusz - #a-----l #alkoholizm #polska #bekazpodludzi  Kto do uja karmazyna ku...

źródło: 1000039787

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SoplicaTadeusz: no ja kupuje, ale nie jakoś na śniadanie tylko normalnie w weekend jak chce sobie coś machnąć po drodze na miasto albo przy powrocie, albo przy okazji spaceru
nie będę przecież kupował pół litra xd
  • Odpowiedz
@SoplicaTadeusz: mam znajomego który regularnie woli wejść do sklepu i zamiast od razu kupić 0,5l koloru to woli kupić tę samą ilość w małpkach bo wygodniej mu się to chowa i pije itd ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@jajulec:tez na to zwrocilem uwage i mi to mocno nie gra, aczkolwiek wydziwek i wypowiedzi sa raczej dosc sensowne.

Z twgo co widze na 2026 jest 3miliony dziennnie z czego 500k do 9. Nadal w c--j ()
  • Odpowiedz
@SoplicaTadeusz: no ale to statystyki zakupu są, ja też czasem kupuje sobie wcześniej np. w godzinach pracy, a potem mam na jakieś ewentualne wyjście
wgl w domu mam zapas kilku setek xD

no i nie tylko budowlańcy kupują alko rano, popatrz sobie na klientów, jest sporo młodych ludzi co wyglądają jak jakieś korpo szczury, ale nie wiem czy kupują na zapas (na po pracy) jak ja, czy może mieli nockę
  • Odpowiedz