Aktywne Wpisy

Palinkka +38
Kawa, kawusia z rana… i kot :). Nie pasuje mu dzisiaj bo dostał rozwodnione jedzenie- jak codziennie. Jednak, dzisiaj ciut więcej wody było . A dlaczego rozwodnione? Zapewne zapytacie. A to dlatego, że on zwyczajnie nie pije. Poidełka za miliony monet nie działają. Jest jedna rzecz która działa i nie jest wodą z kibla. Uwaga oto przepis: duże naczynie z wodą, a w środku sałata wodna, ale to zawsze się kończy katastrofa.
źródło: IMG_9792
Pobierz
Nacho_Libre +8
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

![[video] Betoniarka przewraca się na łuku drogi i zgniata rowerzystkę](https://wykop.pl/cdn/c3397993/00dd599dd84a099557ccc4a05bf7106d62d05c45a23d5ea8d7b0c8618091e8fa,q80.jpg)

![Niemcy: 22-letni student zabity nożem przez afgańczyka [DE]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/20c2b527f909b504902e511bb3368232f205d6167f254835aa6492af31a818a7,q80.jpg)
Ktoś mi przypomni ile lekarz na SOR zarabia? 3h - 2 pacjentów na których poświęcił sumarycznie 10min?
#lekarz #sor #sluzbazdrowia
Wyszlismy o 17 ¯\(ツ)/¯
Zycze cuerpliwosci i spokoju.
@PurpleHaze
Ile byś czekał jeśli od siedzenia tam zależało by wasze życie? Ja bym siedział nawet rok byle by wyjść żywy. Tak więc 12h nie brzmi tragicznie. A jeśli wasze życie nie zależało od tego to czemu tam byliscie skoro to miejsce do obsługi stanów zagrożenia życia?
Ps. Rekord który osobiście widziałem to
Ostatecznie siedziałem 7h ... bo opis RTG robi zewnętrzna firma i czas oczekiwania na to wynosi od 4h+. Lecz to zależało od lekarza, na SOR było dwóch lekarzy, jeden sam opisywał i robił wypis, drugi zlecał opis i peszek, że obsługiwał nas ten drugi i jak to powiedział, nie
źródło: image
PobierzSprawdzałem to nieraz z moim sorem ja w systemie 130 osób miałem a gov pokazywał że na sorze jest 7. Chyba że coś udoskonalili od tamtego czasu w co wątpię.
Edit: właśnie sprawdziłem : wg gov w moim szpitalu jest 11 osób oczekujących a na sorze mamy w tej
Nie zgłaszam wielu rzeczy które nie działają a które mnie nie dotyczą bo bym nic nie robił innego tylko zgłaszał.