Aktywne Wpisy

szcz33pan +2720
Twa mundial, ale klasycznie znalazłem chwilę czasu aby sprawdzić jak tam wygląda #indekskebaba
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
źródło: kebab_lipiec_2026
Pobierz
paczelok +100
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Front nie będzie miał żadnego znaczenia jak ruska gospodarka p--------e.
Co do drugiego twojego komentarza:
Nie będzie potrzebna żadna ofensywa. Można mieć i sto milionów żołnierzy, a bez zaplecza będą g---o znaczyć. Jak gospodarka p--------e, zaopatrzenie przestanie docierać, a w Rosji będą narastać niepokoje społeczne to ostatnie o czym będą myśleć ci żołnierze to walka dla fiutina. Mogą od razu użyźnić ukraińską glebę albo iść na Moskwę. Rewolucja lutowa 1917, mówi to panu coś, panie kacapku? Niezadowolenie wojną też było jednym z czynników zapalnych.
#ukraina #rosja #wojna
źródło: 9218
PobierzXD
Mam nadzieję w niedługim czasie na twoje wysrywy pod tytułem: zniszczenie wszystkich ruskich rafinerii, obalenie Putina i zapaść gospodarczą rodem z lat 90. i tak nic nie dadzą, Rosja wciąż wygrywa!!!1
"Odpowiedz na post „Rosjanie muszą zrozumieć”
21
2 godziny temu
źródło: obraz
Pobierz