Wpis z mikrobloga

Pan kacapek @202492 zaraz znowu pousuwa komentarze, więc powtorzę się tutaj:

Front nie będzie miał żadnego znaczenia jak ruska gospodarka p--------e.

Co do drugiego twojego komentarza:

ukraina NIE ma tylu ludzi aby przeprowadzić kolejną ofensywe, wiec nie ma szans na wygranie tej wojny

Nie będzie potrzebna żadna ofensywa. Można mieć i sto milionów żołnierzy, a bez zaplecza będą g---o znaczyć. Jak gospodarka p--------e, zaopatrzenie przestanie docierać, a w Rosji będą narastać niepokoje społeczne to ostatnie o czym będą myśleć ci żołnierze to walka dla fiutina. Mogą od razu użyźnić ukraińską glebę albo iść na Moskwę. Rewolucja lutowa 1917, mówi to panu coś, panie kacapku? Niezadowolenie wojną też było jednym z czynników zapalnych.

#ukraina #rosja #wojna
troglodyta_erudyta - Pan kacapek @202492 zaraz znowu pousuwa komentarze, więc powtorz...

źródło: 9218

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@202492: to nie ja usuwam komentarze i tupię nóżką HURR DURR ATAKI NA MOSKWĘ I TAK NIC NIE DADZĄ ¯\(ツ)/¯

Mam nadzieję w niedługim czasie na twoje wysrywy pod tytułem: zniszczenie wszystkich ruskich rafinerii, obalenie Putina i zapaść gospodarczą rodem z lat 90. i tak nic nie dadzą, Rosja wciąż wygrywa!!!1
  • Odpowiedz
@202492: nie jestem pewien czy w rasiji słowo "popłakał" właśnie tak się tłumaczy, ale gdybyś nie zauważył cały tag dziś raczej ciśnie beke z tego kraju z gówna. Powiedziałbym raczej, że atmosfera jest iście świąteczna, kraj karaluchów z wolna znika z powierzchni ziemi XD
  • Odpowiedz
@troglodyta_erudyta: no nie wiem obyś miał rację. Ja bardziej kieruję się tymi wszystkimi filmami jak lacapy swoich sołdat{w torturują gdy nie chcą iść na mięsny szturm. Jak do tej pory na to przyzwalają i się masowo nie buntują, nie mordują dowódców to nikłe szanse. Bunt w Moskwie czy Petersburgu zaraz rozpędzi OMON czy co tam oni mają.
  • Odpowiedz
@202492: nawet załóżmy, że ataki precyzyjne na obiekty strategiczne nie mają żadnego wpływu na wojnę, to powiedz: czy gruzowanie dalekiego zaplecza dronami również nie ma wpływu na front?
  • Odpowiedz