Aktywne Wpisy
Lewacki ch-j @Grzesiok mnie zablokował. Oni nie chcą rozmawiać tylko lać szambo. Ktoś im za to płaci albo robią to w imię czystego chaosu.
źródło: Screenshot from 2026-07-25 06-53-37
Pobierz
potatowitheyes +46
Wołam plusujących mój poprzedni wpis.
@pan_alternator zwrócił mi uwagę, że takie losowanie książki łamie ustawę antyhazardową. Ja sobie pomyślałem "co za bzdruda", ale wpisałem w chatagtp i on mi potwierdził, że faktycznie takie losowanie jest niezgodne z prawem xD Za chwilę dodam kolejny wpis, w którym nie będzie już losowania a konkurs. Sorry, że się zesralem, ale chcę mieć w miarę spokojny weekend xD
@pan_alternator zwrócił mi uwagę, że takie losowanie książki łamie ustawę antyhazardową. Ja sobie pomyślałem "co za bzdruda", ale wpisałem w chatagtp i on mi potwierdził, że faktycznie takie losowanie jest niezgodne z prawem xD Za chwilę dodam kolejny wpis, w którym nie będzie już losowania a konkurs. Sorry, że się zesralem, ale chcę mieć w miarę spokojny weekend xD

Obecnie w Afryce w mieście Bangui mamy
23.1°C, Słońce wstało o05:35a zajdzie17:58. Dla porównania w Poznaniu jest 17.1°C, a Słonko będzie z nami od04:29aż do21:17.Drobne problemy z dostawcą danych ale proszę o cierpliwość
Niech spadną deszcze! ヽ(☼o☼)ノ !
Wszystkim odwiedzającym, a w szczególności plusującym, życzymy fantastycznego dnia - do zobaczenia już jutro.
Tymczasem czas na Toto (ง✿o✿)ง
@Dziesion: @Jurgen_Van_Beethoven: @wynalazek_one: @buczubuczu: @Dioddy: @bolorollo: @shitty_support: @slabehaslo: @Wejszlo: @mobutu2: @Hansim33: @Pjotsze: @cybulion: @skibi: @ProstyHuop: @KKK1987: @Syskiev: @kamilnowa: @reyley: @slabylogin: @Marinero1:
teraz po latach to jest faktycznie back through time ( ͡º ͜ʖ͡
Udanego czwartku wszystkim życzę :-)