Wpis z mikrobloga

Etapy poznawania Kiszaka z perspektywy osoby, która zachowała skromne resztki rozumu i godności człowieka.

- o, jakiś wąsaty typ z tatuażami, a se kliknę
- nawet coś tam sensownie gada
- w polecanych poradnik do diablo 2, z to moja ulubiona gra
- i przechodzi wszystkie poziomy trudności
- co prawda to Hammerdin, więc jak się opanuje pozycjonowanie młotków to build gra się sam, ale widać że gość coś tam wie
- o, koleś też gra w Soulsy, może to nie jakiś mistrz świata, ale no hita zrobił
- mam podobne zdanie co do dużych wytwórni jak on, dobrze gada
- o, ma dziewczynę, trafiam na filmik gdzie ona się pojawia, i wymieniają parę ciepłych słów a ona przynosi mu jedzenie, plusik
- i, są inni ludolodzy, mówią jednym glosem

I tu zaczyna się Równia pochyla (kolejność względnie przypadkowa)

- trafiam na fragment jak rantuje jakiegoś Maćka z czatu co go zaatakował. No tym razem Kaszak ma rację, i się zgadzam z rantem, ale jakoś tak zbyt agresywnie się zachowuje
- w kolejnym zapisie streama pojawia się pierwsze darcie p---y Amandy, i to słuszne
- kolejny rant na widza, tym razem niesprawiedliwy
- "inni ludolodzy" nie mówią z nim jednym głosem, oni są jego echem, bezkrytycznie powtarzają to co on mówi
- ziemniaczki
- 26 minut rantowania Aureliusza
- wszyscy recenzenci gier do gazu
- zwalanie winy za jakość gier na pojedynczych, maluczkich deweloperów, wciskanie kitu że pojedynczy developer może coś istotnie zmienić
- banowanie za byle g---o
- rantowanie każdego kto się z nim nie zgadza
- higiena odbytu oparta na wsadzaniu sobie palca w dupę i mycie d--y w umywalce co kończy się nachlapaniem woda z gównem swojej partnerce do herbaty
- pobicie osobie w kryzysie alkoholowym
- granie z autoaimem
- jeśli gra nie ma elementów soulslike to nadaje się na śmietnik
- radykalizowanie widzów wobec znienawidzonych przez siebie "dadgamerow"
- bieganie po grze by szukać kawałków brzydkich tekstur zamiast skupić się na całokształcie gry
- neverending story ze Skeletal

O czymś zapomniałem?

#kiszak
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ki-shak: Ale jak to? Czy ty chcesz powiedzieć że wielu jego hejterów to byli jego widzowie? Niemożliwe. To losowa bańka maćków co boli ich jak obraża ich gierki. Można w sumie dodać że jak kiedyś kradł kontent z innych kanałów youtube'owych to jego filmiki były czasem 2 razy dłuższe niż oglądany materiał i można na to było przymknąć oko.
  • Odpowiedz
  • 1
@MagicznyKarp: o ważnej rzeczy zapomniałem, budowanie contentu na commentary, i tu są dwie drogi, "dobrze gada widzowie, giga materiał widzowie" albo "co on p--------i"
  • Odpowiedz
@ki-shak:

Akurat pierwsze czerwone lampki sie zapalają gdzie indziej. Przy ilosci jego losowego pseudo-intelektualnego p---------a na temat kazdej gry to w koncu trafi na gre o ktorej losowy widz ma pojecie i wtedy taka osoba ma swoje pierwsze "co on p------i?". Rzuca to pierwszy cień na jego pozostałe madrosci i jak widz nie jest kompletnym kretynem to dodaje 2+2 i dochodzi do wniosku, ze zwiszak sie c---a tak naprawde zna
  • Odpowiedz
@ki-shak: o udawanych osiagnieciach i jego ego, bo jak mu je wypomnisz to ban xd pare rzeczy ktorymi sie chwali to jak zaglebisz sie to okazuje sie, ze to klamstwo, w soulsach no hit na modach i exploitowaniu dusz, jak gra "normalnie" to starfistami bije bossy tyle razy, az mu sie zbuguja i skipuje fazy, w heroesach jest przecietny - tej jego rekord tutorialu to robil razem z 2 innymi
  • Odpowiedz
@ki-shak: Mnie ciekawi, że wy o nim tyle gadacie XD Nawet jednego filmiku z nim nie obejrzałem (a oglądam różnych streamerów od czasu do czasu), a wy gadacie jakbyście z sekty wyszli XD
  • Odpowiedz
@ki-shak: u mnie szybko poszło. wystarczyło j-----e po ludziach pracujących na minimalnej i ogólnie wyśmiewanie ludzi w kryzysach, jak np. bezrobocie albo trudne warunki zatrudnienia a 2 lata temu jak zaczynałem go oglądać nie pilnował się jak teraz xd
  • Odpowiedz