Wpis z mikrobloga

Miejsce w loży honorowej tej afery przyznajmy pewnej córce lekarzy, która dziwnym trafem w kampaniach jako przykład nieuczciwych bogoli na kontraktach podawała kodoklepów 13k brutto, a nie #lekarz100k Tym drugim domagała się tylko dosypania wyższą składką zdrowotną przez ludzi zarabiających w miesiąc tyle, co sprawniejsi bogowie na jednym dyżurze ( ͜͡ʖ ͡€)
#programista15k #konowalposting #afera
MartwyProsty - Miejsce w loży honorowej tej afery przyznajmy pewnej córce lekarzy, kt...

źródło: 1000017897

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 216
@MartwyProsty: wystarczy pokazywać tego (p)osła w trakcie kampanii aby le..ca spadła pod próg gdzie jej odwieczne miejsce.

Zero wiedzy historycznej, prawienie komunałów i moralizowanie + łokizm na poziomie niewidzianym u starych komuszków.

Trzeba być amebą umysłową aby głosować na le..cę
  • Odpowiedz
@qluch:

Trzeba być amebą umysłową aby głosować na le..cę

E tam, p---------e. To samo można napisać o każdej partii i opcji w naszym kraju
  • Odpowiedz
@MartwyProsty: kodojebcy oprócz j-----a państwa na podatkach przynajmniej jebią jeszcze korporacje tym swoim nic nie robieniem na pracy zdalnej, konował nie dość że j---e państwo na podatkach to jeszcze od państwa bierze pensję.
  • Odpowiedz
jako przykład nieuczciwych bogoli na kontraktach podawała kodoklepów 13k brutto

@MartwyProsty: tak tak, właśnie tych ( ͡° ͜ʖ ͡°) wcale nie kodoklepów cwaniaków na b2b na ryczałcie albo ipbox, tylko właśnie tych na UoP z pensją podawaną w brutto.

jak już próbujesz komuś wytknąć manipulacje to sam mógłbyś nie manipulować.
  • Odpowiedz
@MartwyProsty: Tak samo razem darł mordę aby zwiększyć budżet na NFZ i będzie lepiej kiedy ja im non stop pisałem, że to tylko zwiększy zarobki lekarzy to byłem mieszany z gównem. Teraz pewnie razemki razem z PIS cynicznie wykorzystują aferke do uderzenia w Tuska.
  • Odpowiedz
@MartwyProsty: ta okropna baba za to co p--------a w ukraińskiej telewizji ostatnio, powinna zostać wywieziona na taczce z gnojem do utylizacji! I koniec koorwa kropka jak można pluć na własny kraj i podważać fakty koorwa historyczne. Obrzydliwy szlauf który powinien odpowiadać przed sądem. Jestem w szoku, że Tusk któremu jednak nie można zarzucić braku wiedzy, nadal nie potępił tego tępaka
  • Odpowiedz
no i Ile ci cwaniacy wyciągają? XD

@niedorzecznybubr: ale co za różnica? ja tylko wytykam OPowi manipulację, że Biejat i cała reszta nie czepiała się kodoklepów per se, a tylko tych którzy są nieuczciwie opodatkowani. lekarzy nie bronię, j---ć ich prądem.
  • Odpowiedz
@su1ik: "z tej akcji najlepszy jest ból d--y programistów"

Programista sra na wasze wojenki i spokojnie dalej tlucze kasę. To dałny takie jak ty mają ból d--y o programistów
  • Odpowiedz