Wspaniała zmiana, zamiast minimapy mamy teraz w śmigłowcach jakiś g---o-radar na którym nic nie widać. Dzięki DICE, dobrze że polatałem sobie przed tą wspaniałą zmianą.
Pierwsza część 3. sezonu dla mnie była topką bo dodali moją ulubioną mapę z BF4 - fakt że przerobioną, ale przez to ciekawszą wersję Golmud Railway. Ja osobiście sobie chwalę i ogólnie polecam bez napalania się. Jeśli wyhaczyłbyś na jakiejś promce to tym bardziej warto.
@JanPancerzII: ma być częścią 4. sezonu (wyjdzie w lipcu), ale czy dodadzą wake island w pierwszej czy drugiej części sezonu to tego nie wiadomo. Dotychczas najpierw wychodziły większe jako pierwsze (contaminated, potem hagental w 2. sezonie / golmud, potem cairo bazaar w 3. sezonie). W 4. sezonie Tsuru Reef ma być największą mapą dotychczas więc spodziewałbym się że to ona wyjdzie jako pierwsza, potem dopiero wake island.
Wspaniała zmiana, zamiast minimapy mamy teraz w śmigłowcach jakiś g---o-radar na którym nic nie widać. Dzięki DICE, dobrze że polatałem sobie przed tą wspaniałą zmianą.