Aktywne Wpisy

źródło: 1000020390
Pobierz
mimik739 +11
#gielda
Trade republic oferujacy 6% w skali roku wprowadza limit 200tys dla nowych klientów... jakby ktos nie wiedzial
Trade republic oferujacy 6% w skali roku wprowadza limit 200tys dla nowych klientów... jakby ktos nie wiedzial

Nigdy takiego sprzetu nie posiadalem dlatego ciezko jest mi sprecyzowac swoje wymagania, to czego na pewno bym chcial to przede wszystkim wygoda uzytkowania. Latwe i szybkie czyszczenie.
Budzet jaki mam 5/6k moglbym dac jezeli widzialbym w tym sens.
Z tego co widzialem to polecane sa te trzy marki wiec na nie glownie patrze: Jura, Nivona, Melitta. Chyba najwiecej pozytywnych ma Jura ale troche mnie odpycha to, ze z tego co czytalem ma niewyjmowalny zaparzacz co jest przedstawiona jako plus ale z drugiej strony widzialem rozne zdjecia zagrzybionych zaparzaczy i troche sie tego boje.
Czy ktos moze mial podobny dylemat albo ma jakies przemyslenia na ten temat?
#ekspresdokawy #pytanie #kawa #nivona #melitta #jura
@revoolution: Wlasnie co do tej czesci nie jestem pewny, moze gadam glupoty ale widzialem, ze niektore ekspresy maja wezyk ktory po prostu wrzucasz do kartona z mlekiem i jak skonczy sie karton to ten wezyk jest czyszczony przez ekspres co minimalizuje problem czyszczenia tych wszystkich czesci do mleka.
Zwróć uwagę w zasadzie na dwie rzeczy: ciśnienie robocze i czy ma młynek ceramiczny. Za jakieś ekstra dodatkowe programy bym nie dopłacał, bo i tak będzie tak, że korzystasz tylko z tych podstawowych.