#mecz ja p------e oglądałem wszystkie te mecze o tych normalnych godzinach i oprócz Maroko Brazylia to same k---a paździerze czy oni są poprostu wszyscy osrani czy piłka nożna już podupadła, wie ktoś jak wyglądały te mecze w nocy?
@RealnyMadrysta: panie to pierwsze mecze turnieju który trwa ponad miesiąc. To trzeba na spokojnie :). Amerykanie ładnie z----------i. Wejdzie faza pucharowa to się skończy kalkulowanie sił i efekt cyklu przygotowań
@RealnyMadrysta: Na youtube tvpsport zawsze z rana wrzuca skróty po 10 minut z każdego meczu, żadnych spoilerów w tytule filmów i miniaturce. Polecam sobie obejrzeć, ostatnio eleganckie mecze były
@ActiveekHere: a już najlepsze są te gdzie grają drużyny które są słabe jak Iran Nowa Zelandia. Tam maja wywalone na taktykę, i dlatego dobrze się to ogląda
@Atomus: no nie wiem załóżmy będzie mecz Niemcy Anglia to wiadomo że to będą szachy 5D zawsze tak było jak spotykały się lepsze druzyny ale teraz spotykają się takie druzyny jak republika przypadka i Hiszpania to ja p------e przecież to powinien być festiwal goli
@RealnyMadrysta: no nie wiem, było sporo ciekawych męczy potęg na ostatnim turnieju. Na każdego jest sposób jak jesteś już w formie do biegania 90 minut. Ani Anglia ani Niemcy to w obronie nie są siły akurat teraz, więc ja jestem spokojny o meczycha.
@RealnyMadrysta: Obstawiam, że też fakt wychodzenia większości drużyn z 3. miejsca nie pomaga, ma się przeświadczenie, że 3 pkt na start już ustawia i tak taka Holandia czy Szwajcaria grała byle dograć tą wygraną jedną bramką.
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link