Aktywne Wpisy

_Alessandro_ +47
Doznałem oświecenia, była chwilowa depresja, ale położyłem się na słońcu i już przeszło.
Doszedłem do konkluzji, że trzeba sobie robić jaja 24/7 np. jesteś na spotkaniu rodzinnym, ktoś zadaję ci pytanie "Gdzie masz dziewczynę prawiczku?", to wtedy wstajesz na stół, gacie w dól, wypinasz zad i mówisz w dupie.
Jakaś grupka kiboli idzie obok ciebie i patrzą na ciebie groźnym wzrokiem? Zaczynasz ich wyzywać od pdf, pedziów i spierdzielasz jak Usaint Bołt.
Ktoś
Doszedłem do konkluzji, że trzeba sobie robić jaja 24/7 np. jesteś na spotkaniu rodzinnym, ktoś zadaję ci pytanie "Gdzie masz dziewczynę prawiczku?", to wtedy wstajesz na stół, gacie w dól, wypinasz zad i mówisz w dupie.
Jakaś grupka kiboli idzie obok ciebie i patrzą na ciebie groźnym wzrokiem? Zaczynasz ich wyzywać od pdf, pedziów i spierdzielasz jak Usaint Bołt.
Ktoś
VaizardOmbre +115
Co tam polusy( ͡° ͜ʖ ͡°)? nadal jakieś ścisłe gównostudia na jakimś AGH, UWR, czy inne ekonomiczne bzdety na SGH, a może prestiżowe studia prawnicze na UJ?
Trzeba było iść na gównouczelnie Łazarskiego, zrobić medycynę online w czasie pandemii i rozbijać się porsche panamera w wieku 28 lat😂.
Konowały będą mówić, że to partyjniak i dlatego nakradł 1.6mln w rok. Pewnie tak, ale zwykły konował w POZ świeżo po studiach dostanie to
Trzeba było iść na gównouczelnie Łazarskiego, zrobić medycynę online w czasie pandemii i rozbijać się porsche panamera w wieku 28 lat😂.
Konowały będą mówić, że to partyjniak i dlatego nakradł 1.6mln w rok. Pewnie tak, ale zwykły konował w POZ świeżo po studiach dostanie to
źródło: IMG_6966
Pobierz

Jakkolwiek dziwnie to nie brzmi, od zawsze jestem fanem "stadionowej architektury". Od dzieciaka lubiłem różnorodność stadionów i to że wiele z nich jest "jakichś". Do nie dawna wiele z nich podążało też schematami - stadiony w Ameryce Południowej, albo w Europie Wschodniej, albo na Wyspach - wystarczył rzut oka i było wiadomo gdzie się obiekt znajduje.
No i od jakiegoś czasu smuci mnie pod tym względem europeizacja/globalizacja i unifikacja wszystkiego - podobnie w sumie jak z nowymi samochodami. Wiadomo, że na nowoczesnych obiektach jest kibicom wygodniej, zasuwane dachy, klima, widoczność, ale klimat gdzieś się zapodział. Stadion w Poznaniu i w Maroku wygląda albo może wyglądać tak samo, więc i mecz oglądany w TV traci jakiś jeden aspekt charakterystyczności.
Tym lepiej ogląda mi się ten trwający mundial. Co z tego że w USA jest gigantomania i wszystko przerysowane. Podoba mi się to że stadiony w USA (nie wszystkie, ale większość) są jedyne w swoim rodzaju. W sumie nie tylko te w USA, bo przecież Estadio Azteca co wygląda w sumie tak samo jak w 1986 jest d------e, albo niedzisiejszy stadion w Toronto ma swój urok. Ktoś też tak ma? ¯\(ツ)/¯
źródło: Metlife_stadium_(Aerial_view)
Pobierzźródło: 2018.06.17_Over_the_Rose_Bowl%2C_Pasadena%2C_CA_USA_0039_%2842855669451%29_%28cropped%29
Pobierzźródło: 1000001250
Pobierz@first sporo tych portugalskich było charakterystycznych. Pierwsze Euro gdzie wszystko zlałoby mi się gdyby nie to że było w Polsce to 2012. A mundiale, hmm, nowe stadiony w Brazylii już były europejskie, ale część miała południowoamerykański vibe. W RPA podobnie chyba. Więc pewnie Rosja '18.
źródło: images
Pobierzw Korei i Japonii 2002 byly tez zajebiste stadiony, Daegu, Incheon i Oita przede wszystkim. a teraz wszystko na jedno kopyto jak piszesz :<
Widziałem Mestalle na żywo ostatnio z zewnątrz i nic specjalnego
źródło: s2hu4r1qj9oc1
Pobierz