Aktywne Wpisy
#igrzyskabebzonow zapisy v9 wystartowaly
regulanin jest w srodku
grubasy, komen tujcie tak by calydzien bylow goracych i ludzie widzieli ok?
co jakis czas jeden grubas da komentarz i bedzie ok
regulanin jest w srodku
grubasy, komen tujcie tak by calydzien bylow goracych i ludzie widzieli ok?
co jakis czas jeden grubas da komentarz i bedzie ok

Zartos_Larpiarz +394
Mam nadzieję, że dojadą tego typa co rozwiesił te naklejki że niby Maksym to pdf. Serio to obrzydliwe
#konfitura
#konfitura

Do kolekcji mamy jakieś konfederackie grupy paramilitarne, które bawią się w polskie służby, stylizowane na jakieś białoruskie FSB...
#polska #przemyslenia #ukraina #wojna #iran #wojsko #wojna #abw
źródło: gdzie-jest-panstwo
Pobierzw innym poście czytałem że ich zgarnęli
@thewickerman88: - Są też informacje punktowe, o których mówił premier Tusk - dostaliśmy je z wywiadów zagranicznych, zachodnich i potwierdziliśmy to we własnych źródłach, że są przygotowywane scenariusze, które mogą dotyczyć np. masowego sabotażu, połączonego z miejscową interwencją, który ma doprowadzić do kryzysu w samym NATO - powiedział wiceszef MON.
@frems: Czy ty jesteś poważny? Mowa była o Przesmyku Suwalskim i ciśnięciu, że nie warto cokolwiek robić. Wiek był tylko dodatkowym paliwem mającym dać większy wydźwięk. Nie podejmuje więcej tematu skoro nic nie zrozumiałeś. Nic i tak nie dotrze.
Nie wiem weź wyjdź na spacer i zobacz jaki świat za oknem jest piękny. Pooddychaj świeżym powietrzem, usiądź na ławce i zjedz loda bo zaraz przez sen będziesz bełkotać Ukrainu, fsb, skandal, konfederacja, sabotaż i na koniec kleks w gacie pójdzie xD
@world: Licze na to że zbiera kwity na kacapków
z fartem
Fajnie kminicie, ale braun bez ultrasów, kiboli nie ma siły przebicia z samym ruchem obrony granic. Nie bez powodu pojawił się na legii razem z walusiem, tylko raczej zasilić zyleta swoich szeregów mu się nie udało. Potem braun pojawił się z małą ekipa bałtyku gdynia i to z nimi ramię w ramię kręcił lody na demonstracji, ale to jest tylko parę osób.
Nie bez powodu szukał poparcia