Wpis z mikrobloga

@Sossija: Dobrzę, ucz się Mykola. Ja w dupie mam zasady interpunkcji w internecie. Od kiedy ukraińcy dbają o nasz język? Panczenko nowe rozkazy dała a może jesteś polskim incelem który nie ma o niczym pojęcia i myśli ,że to Rosja chciała tej wojny itd i to wojna pełnoskalowa i największa prawda ,że banderowcy walczą za nas. Nie wiem co lepsze serio. Tak czy inaczej przykro mi. Coś jeszcze chcesz napisać
  • Odpowiedz
@Pantagruelion: Iwan, Ε‚ap trochΔ™ przecinkΓ³w, przydadzΔ… ci siΔ™.
,,,,,,,,,,,,,,,,,
Twoich kacapskich bredni nie chce mi sie komentować. Rosja nie chce wojny tylko z tymi, których uznaje za swoją własność i którzy biorą ruską pałę po same kule. Ukrainie zachciało się wyjść z kacapskiego ruskiego miru, ot i cała przyczyną wojny.
  • Odpowiedz
@Pantagruelion: twoj skacapiaΕ‚y barani mΓ³zg zryty przez moskalskΔ… propagandΔ™, nie jest w stanie ogarnΔ…Δ‡ podstawowych kwestii. Wy, kacapy, zawsze potrzebowaliΕ›cie bzdurnych pretekstΓ³w, ΕΌeby na kogoΕ› napaΕ›Δ‡. ObojΔ™tnie, czy byΕ‚a to Polska, Finlandia, Afganistan, Gruzja, czy aktualnie Ukraina.
  • Odpowiedz
@SoplicaTadeusz: To wy się zdecydujcie to wasego złapali policjanci polscy i wypuścili mimo ,że miał 120 paszportów rosyjskich. Dla mnie ukr i rosjanie to ta sama trzoda cywilizacji turańskiej o której ty przegrywie mocny w gębie na wykopie nic nie wiesz. Chcesz mnie urazić obrazić to powiedz to twarzą w twarz. Inaczej wszyscy tutaj incele możecie co najwyżej wyzwać mnie od ruskich onuc. To wasz MAX. A więc walcie ile
  • Odpowiedz
@Sossija: Męska odbytolubna istoto odklej się do końca już stąd. Ja leje na poprawną pisownie równie mocnym strumieniem jak na poprawnośc polityczną. Jesteś żenujący bo nie potraficie niczym innym odpowiedzieć jak obrazą albo uwagą gramatyczną. Aż takie cieńkie bolki jesteście poniżej ;> 13 cm serio?? To już wiń po porodowe szczepienia a kto na nie wyraził zgodę w twoim imieniu... podumaj lepiej nad tym. Ile tęczewego spektrum autyzmu w sobie
  • Odpowiedz