Wpis z mikrobloga

Pies szczeka bez przerwy cały dzień zostawiony zamknięty w mieszkaniu. Człowiek nie jest w stanie normalnie funkcjonować. Wszystko tylko dlatego, że ktoś 1 miał fanaberię posiadać ładnego pieska.

Nie dość, że psiarze obciążają wszystkich uciążliwościami związanymi z posiadaniem psów w postaci zanieczyszczenia przez nie przestrzeni, chcą ludziom narzucać jak mają żyć żeby nie stresować ich piesków to teraz jeszcze oczekują, że ludzie, którym przeszkadza szczekanie ich psów będą pod ich nieobecność je brać do siebie i się nimi zajmować xd

#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta #takaprawda #prawo
WielkiNos - Pies szczeka bez przerwy cały dzień zostawiony zamknięty w mieszkaniu. Cz...

źródło: 1000131853

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 105
@WielkiNos: problem się pewnie nasilił odkąd covid wymusił na wielu przejście na pracę zdalną, pewnie nawet do tej pory sobie nie zdawali sprawy że jakiś burek n--------a całe popołudnie za scianą
  • Odpowiedz
Ostatnio uczestniczylem w dyskusji gdzie babka oburzyła się jak wspomniałem o smyczce elektrycznej która kopie prądem pieska który szczeka. Oburzyła się dziewczyna która w momencie gdy mówiła że to niehumanitarne jadła świnie, kotlecika.
  • Odpowiedz
  • 10
@WielkiNos: w ciągu dnia jeszcze "luz". U mnie po sąsiedzku koncerty nocne. Jak zwracałam uwagę sąsiadowi to okazuje się że go nękam xD
  • Odpowiedz
@WielkiNos: ustawowy zakaz trzymania jakichkolwiek zwierząt w budynkach zamieszkania zbiorowego i problemu nie będzie, a może i dzietność się poprawi( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@louielouielouie: mój pies by sam po bułki w sobotni ranek p---------ł jakbym mu pozwolił a Ci mają psie p-------i i jeszcze mają czelność haha szczekać do normalnych ludzi xD. A z fajerwerek się cieszyła jak ja a nie kojarzę żeby 0.5 na odwage wypiła.
  • Odpowiedz
  • 7
@WielkiNos: w pracbazie podczas gadki szmatki o pieskach wtrąciłem, że mi pies trzy pietra niżej drze jape 10 godzin, bo pańcio i pańcia w pracy. Od Anetek dostałem info, że można się przyzwyczaić i w sumie to powinienem psiecku współczuć, bo się męczy xd
  • Odpowiedz
@WielkiNos: jakby mi pchlarz szczekał cały dzień za drzwiami, to w sumie mógłbym go wziąć do siebie, tylko że później właściciel by dostał puzzle 3000 elementów do złożenia.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Zbierajcie dowody, nagrywajcie hałas i pozwijcie sąsiada o zaprzestanie emisji. To takie proste. Tylko trzeba znać prawo i umieć walczyć o swoje. A Polacy ani jednego ani drugiego nie potrafią. Najlepiej narzekać w Internecie.
  • Odpowiedz