Wpis z mikrobloga

Nie mogę z tego typa. Oglądam co jakiś czas te wysrywy które wrzuca i jak wychwala roSSje i Kursk w którym mieszka i oczywiście mu orki przyklaskują w komentarzach (ostatnio przeczytałem że u nich jest lepiej bo nie ma bezdomnych jak na zachodzie bo każdy ma mieszkanie XDDD) Więc ja też dorzucam co nieco o tym jak tam jest w rzeczywistości. A pewnego dnia będzie tak, że smutni panowie z FSB mu wbiją z rana na chatę i się skończy z zarzutami o szpiegostwo XD
Ale niech dalej wierzy w tą pijacką propagandę
Śmiesza mnie tacy ludzie co wierzą, że to wspaniały kraj nie znając zupełnie jego przeszłości i tego, że oni się nigdy nie zmienią
Tfu na takich
(I nie, nie nabijam mu wyświetleń bo skipuje sporo i głównie czytam komentarze)
#rosja #propaganda #polityka #ukraina #wojna
haabero - Nie mogę z tego typa. Oglądam co jakiś czas te wysrywy które wrzuca i jak w...
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@haabero: Swojego czasu miałem okazję obejrzeć kilka filmów na podobnych kanałach. Ich prowadzący twierdzili, że jest dobrze a Polska, Europa i ogólnie cały świat kłamie bo tak w ogromnym skrócie mają na przykład mleko w lodówce xD Odnośnie tematu bezdomnych. To nie jest przypadkiem tak, że swojego czasu na przykład Moskwa miała z nimi jakiś dość spory problem i też na przykład był jakiś seryjny morderca w Rosji których ich
  • Odpowiedz
  • 2
@Cztero0404: panie, przecież cały dokument powstał o szajkach małolatów co byli bezdomni, mieszkali w kanałach, wąchali klej i nazywało się to bodajże Dzieci z Leningradzkiego
Tam jest mocna odklejka XDD
Polecam ponawiać się w komentarzach z tą ruską swołoczą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
panie, przecież cały dokument powstał o szajkach małolatów co byli bezdomni i nazywało się dzieci z Leningradzkiego

@haabero: Tak, wiem. Ogólnie na przykład też był taki program jak u nas mniej więcej 997 prowadzone przez Fajbusiewicza, Rosyjska kronika kryminalna chyba się nazywał? Cypis z niego powycinał fragmenty i zrobił z tego teledysk do piosenki xD Podziękuje, wystarczy mi wykop ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Cztero0404 - >panie, przecież cały dokument powstał o szajkach małolatów co byli bezd...
  • Odpowiedz
  • 0
@haabero: w ZSRR też byli tacy ludzie nazywali się gównojadami albo pożytecznymi idiotami, same komuchy miały z nich bekę, że oni na serio uwierzyli w ich propagandę.
  • Odpowiedz