Wpis z mikrobloga

Ktoś tu niedawno wspomnial o zapachu który mnie za bardzo nie interesował, ale z ciekawości zerknąłem w perfumeri, mowa o Armani Code Parfum. Kurde jakie to proste, eleganckie i przyjemne. Zauważyłem jednak, że dość słaba trwałość, tym bardziej za taką cenę. Kiedyś za młodego miałem Armani Mania (wycofany?)i ten Code Parfum go przypomina trochę.

Słuchajcie, są jakieś podobne zapachy, ale o wiele trwalsze i cenowo tak do 300 zł za 100 ml? Chodzi mi o takie do używania na codzień i cały rok, ale żeby był również elegancki, prosty. Nie chce arabów na pewno :)

#perfumy
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Dior Homme 2020, Prada L’homme i l’homme intense. Mogą ciut nagiąć budżet 300 zł ale fajnie bezpieczne zapachy na codzień.
  • Odpowiedz
@wcaleniepchamsiewmultikonto: ooo widzę mamy podobny gust ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mania to mój top 1, dlatego mam jej jeszcze ponad 400 ml. Co do code parfum, to też mi mega leży. Mam je z 2022 roku i parametry ma bardzo dobre. Wczoraj jeden Mirek sprzedawał również z 2022 roku po 1,80 zł/ml więc żal było nie wziąć 100 ml ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz