@REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU: Jest mi ktoś w stanie wystawić co się tam odbywa z tym układem pasów? Gość jadąc "pod prąd" względem jezdni ma jednokierunkowy pas, no okej, a ten facet z naprzeciwka to gdzie ma się wtedy znaleźć? Teleportacja?
@khrop: koleś z naprzeciwka też znalazł się z jednokierunkowej xD jeszcze to drzewo ograniczające całkowicie widoczność które dopełnia dzieła zniszczenie ¯\(ツ)/¯
@khrop: @REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU całości bałaganu dopełnia znak droga dla pieszych i rowerów gdzie to pieszy możne poruszać się na całej szerokości i ma pierwszeństwo.
@Ugolf: w sumie to ciekawe bo myślałem, że to po prostu pozostałość po starej ścieżce. Ale zdjęcia z przeszłości pokazują, że nie było tam nic wcześniej. Trochę tak wygląda jakby jakiś troll śmieszek to domalował ( ͡°͜ʖ͡°)
Jest mi ktoś w stanie wystawić co się tam odbywa z tym układem pasów? Gość jadąc "pod prąd" względem jezdni ma jednokierunkowy pas, no okej, a ten facet z naprzeciwka to gdzie ma się wtedy znaleźć?
@khrop: chyba ktoś strzałki źle namalował bo na starych zdjęciach pokazują właściwy kierunek. Po drugiej stronie też jest jednokierunkowa i tamtędy powinien jechać nagrywający.
@REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU: Za każdym j-----m razem jak tamtędy jadę specjalnie zwalniam bo już miałem 3 takie sytuacje gdzie by się ktoś we mnie w----ł. Ogólnie tamten kawałek od ETC do ronda Komorowskiego jest z-----y po całości
#polskiedrogi #pedalarze #rower #heheszki #gdansk #bekazpodludzi #wtf #rowery #patologiazmiasta
źródło: 1000005376
Pobierzźródło: jprdl
PobierzGoogle Maps - 31 aleja Legionów, Gdańsk
Znalazłem miejsce
@khrop: chyba ktoś strzałki źle namalował bo na starych zdjęciach pokazują właściwy kierunek. Po drugiej stronie też jest jednokierunkowa i tamtędy powinien jechać nagrywający.