Aktywne Wpisy

trevoz +24
Jak ja nienawidzę tego slurwiałego MacOS.
Nic tutaj nie działa tak jak powinno.
Co chwilę aktualizacje które magicznie zmieniają moje ustawienia.
Monitor co prawda podepniesz ale jak chcesz zmienić skalowanie np. na 125% to trzeba wybrać mniejszą rozdzielczość i obraz jest rozmazany.
W
Nic tutaj nie działa tak jak powinno.
Co chwilę aktualizacje które magicznie zmieniają moje ustawienia.
Monitor co prawda podepniesz ale jak chcesz zmienić skalowanie np. na 125% to trzeba wybrać mniejszą rozdzielczość i obraz jest rozmazany.
W

Witam Państwa bardzo serdecznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
z lekkim opóźnieniem ale lecimy z kolejnymi wyborami do #wykopowyportfelinwestycyjny
W tym miesiącu akcje GPW,
dzisiaj typujecie spółki w komentarzach tylko i wyłącznie z polskiej giełdy, muszą być dostępne do kupienia na XTB
z wyłączeniem spółek Synektik oraz XTB, one zostały nabyte już w tym roku, pamiętajcie tylko 1 propozycja na osobę, jak już ktoś zaproponował to co
z lekkim opóźnieniem ale lecimy z kolejnymi wyborami do #wykopowyportfelinwestycyjny
W tym miesiącu akcje GPW,
dzisiaj typujecie spółki w komentarzach tylko i wyłącznie z polskiej giełdy, muszą być dostępne do kupienia na XTB
z wyłączeniem spółek Synektik oraz XTB, one zostały nabyte już w tym roku, pamiętajcie tylko 1 propozycja na osobę, jak już ktoś zaproponował to co

A) Kuchnia za 30k? To chyba z dykty i tektury!!1!! Ja dałem 60k w powiacie we wschodniej Polsce.
B) 60k?! To chyba u jakiegoś Janusza bez faktury. Ja dałem 80k, a mam kuchnię ledwie 8m2!
C) 80k?! To chyba za jedną szafę!!!! Ja dałem 100k, a mam kuchnię 5m2!!!
Kraj debili. A potem się dziwić, że przychodzi ci jakiś niepiśmienny głąb po kursie za 1000 zł montowania czegokolwiek i wychodzi mu stawka 500 zł/h, czy to za montaż klimy, videofonu, czy układanie kostki brukowej xD
Róbcie tak dalej to będziecie mieli drugą oligarchię zaraz po lekarzach, tylko na dodatek bez wykształcenia i z IQ na poziomie rozmiaru buta.
#budownictwo #remontujzwykopem #budujzwykopem #bekazpodludzi #takaprawda #niepopularnaopinia
źródło: image
Pobierz@Catmmando: już to kiedyś chyba pisałem, ale jak ja robiłem swoją kuchnię w obecnym domu to miałem rozstrzał ofert od 40k bodajże do (uważaj) 150k zł xD
Tak kvrwa 150 tysięcy złotych za
@plejton26: też :D
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Zadbać o dobre okucia żeby nie
@pietryna123: a ktoś powiedział, że ja tyle dałem cymbale, czy sam sobie wymyśliłeś teorię, na którą odpowiadasz?
1) Kto pisze o granitowych blatach? Z granitu to możesz swojej babce pomnik na cmentarzu zrobić, a nie wyczesany blat w
@SKYFander: cała robota stolarza dzisiaj to:
- przyjechać na budowę i zrobić pomiary,
- zamontować gotowe elementy, które zamawiają z hurtowni, pocięte zgodnie z wykonanymi
@Catmmando: która w sumie nie zawsze wychodzi taniej xD ja w trakcie wyboru kuchni robiłem wycenę też w ikea i cena między stolarzem a Ikea nie była porażająca ( tzn i tak to było zamawiane jakoś 4 lata temu) - a przynajmniej było na wymiar, a nie z blendami na każdym segmencie xD ale fakt, że rozstrzał między stolarzami jest spory i trzeba się
@Catmmando: Fajne jest te przekonanie, że Ikea wybiera się dla oszczędności xD
Moja kuchnia od stolarza, od pocżatku do końca konfigurowana pod nas i nasze wymagania, z wykorzystaniem każdego centymetra wyszła około 4k drożej aniżeli kuchnia z Ikei zaproponowana na planowaniu z wieloma kompromisami
No chyba, że mówisz o jakiejś najtańszej linii
@JestemKaspi: komentarze o spalonym domu gwarantowane
@codziennaKasia: W jaki sposób xD? To wychodzi prawie 30m2 blatu. No chyba, że ktoś robi podłogę ze spieku lub kamienia naturalnego, też tak niektórzy robią.
@gokotgo: Akurat płyty meblowe to najmniejszy problem, ale jak mówisz najlepszy wyznacznik. Dobre płyty w hurtowni kosztują dosłownie gorsze i jak ktoś na nich oszczędza to