Wpis z mikrobloga

Witam was w pon
dużo siły w #kolhoz

Każdemu kto
j---e w gównianej robocie
ktora jest slabo płatna
Mało szanowana

Bez awansu podywzek
Współpracownicy męczą w c--j
Szef to tyran
Dojazd z cipy

Robota to męczące g---o która odbiera chęci na resztę dnia
Trzymajcie się tam

Może musicie j---ć w tym gównie na
lepsze jutro
Studia
Odłożyć hajs na wakacje

auto
M2
kredyt
wkład własny

Poduszka finansowa
nie wiem obojętnie ....

Facet w powiatowym ma 3 drogi
Magazyn
Tasma
Rusztowanie
.

Ciężko o inną drogę
czasem sytuacja czy miejsce
ew czas w którym się znajdujecie zmusza was do j-----a w tym gównie

#praca #pracbaza #gownowpis #przegryw #zalesie
elofrytki - Witam was w pon
dużo siły w #kolhoz

Każdemu kto
 j---e w gównianej roboc...

źródło: kabiny_dzwiekochlonne_zentex_-1

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 5
@Louisiana: małe miejscowości mają p--------e
Najgorzej jak nawarstwiają się problemy
Każdy msc bez hajsu generuje koszta i się cofasz o 2 kroki zamaiast pozornie o jeden

Najlepiej popatrzeć czy dokoła jest jakieś inne wyjście
Jak nie to j---ć za minimalną odłożyć ile się da i wyejchac do
  • Odpowiedz
@elofrytki: tzn. Bez wykształcenia kierunkowego przyjęliby mnie do apteki i szpitala? Sklepy za minimalną to też kokhozy. Typie, ty nie wiesz z jaką ściana miałam do czynienia w powiatowym. J nie masz znajomości, to nawet pracy w sklepie, albo kelnerka nie dostaniesz
  • Odpowiedz
  • 1
@MargarynaPalma: kształcenie się w tych kierunkach w każdym powiatowym masz na g---o uczelni także

3/4 kobiet to studentki które studiują dziennikarstwo czy inne g---o po którym nie ma roboty także
  • Odpowiedz
@elofrytki: dodałbym jeszcze mozliwa robote jako kurier i kierowca tira w powiatowym xD w tym 1 nie chce się nikomu j*ebac od świtu do wieczora , a kierowca to spanie w kabinie tracisz mlodosc itp
  • Odpowiedz
@elofrytki: ja jestem kołhoźnikiem z wyboru. 3 lata j-----m w biurze dokumentację, z jakąś anetką kierowniczką co darła ryja i płakała na przemian. Teraz w kołhozie same chłopy, brygadzista nie ma emocjonalnych huśtawek (najwyżej powie spokojnym głosem "skoro r--------ś to teraz napraw"), ludzie to trochę patusy, ale takie przyjazne. Rano odprawa, wiesz co masz robić i pyk fajrant. Drzwi kołhozu zamykają się za tobą i masz w------e, niczym się nie
  • Odpowiedz