Aktywne Wpisy

Witam Państwa bardzo serdecznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
z lekkim opóźnieniem ale lecimy z kolejnymi wyborami do #wykopowyportfelinwestycyjny
W tym miesiącu akcje GPW,
dzisiaj typujecie spółki w komentarzach tylko i wyłącznie z polskiej giełdy, muszą być dostępne do kupienia na XTB
z wyłączeniem spółek Synektik oraz XTB, one zostały nabyte już w tym roku, pamiętajcie tylko 1 propozycja na osobę, jak już ktoś zaproponował to co
z lekkim opóźnieniem ale lecimy z kolejnymi wyborami do #wykopowyportfelinwestycyjny
W tym miesiącu akcje GPW,
dzisiaj typujecie spółki w komentarzach tylko i wyłącznie z polskiej giełdy, muszą być dostępne do kupienia na XTB
z wyłączeniem spółek Synektik oraz XTB, one zostały nabyte już w tym roku, pamiętajcie tylko 1 propozycja na osobę, jak już ktoś zaproponował to co

Piter1489 +149
Relacja Daenerys Targaryen i Khala Drogo to świetny przykład kobiecej fantazji o dzikim i brutalnym nadsamcu, który weźmie ją siłą, ale ona ostatecznie go zbeciakuje. Daenerys na zawsze pozostała wdową po chadzie, niby później zakochała się w oskim Jonie Snow, ale i tak musiała mu wypomnieć, że Drogo był "trochę wyższy" XD. Nawet swojego ulubionego smoka nazwała po chadzie.
#blackpill #chad #logikarozowychpaskow #natura
#blackpill #chad #logikarozowychpaskow #natura
źródło: 1000016714
Pobierz

Jeśli nie mogą pokazać d--y czy cyca to sa martwe w memy
Takie gówna tworza faceci
Nie wiem po co
Chyba żeby generować ruch bo zawsze jakieś karyny napiszą BRAWO
HAHA FACECI KIEDY A DZISIAJ HIH
Ja p------e
#p0lka #przegryw #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #podrywajzwykopem #wychodzimyzprzegrywu #gownowpis #zalesie #zwiazki #blackpill
źródło: IMG_6435
PobierzRzygam tym w sumie już
Pełno nagości wszędzie
Content pod ruchanie
Ja pierodle ile
Weź mu napisz "pokaż pit" to dostaniesz bana
@elofrytki: Na Instagramie dostajesz content jaki oglądasz. Jak miałam Instagrama to u mnie były tylko kotki, czarny humor i rasizm. Gołych bab nie miałam.
Myślę, że musisz po prostu poprawić swój algorytm.
Pełno było badań że nowe konto do 13-26 roku życia i zawsze miało gdzie content z d--a
Nawet jak by się pojawiło raz na ruski rok, to przewijasz. Jak się zatrzymasz, żeby się przyjrzeć dupsku, to algorytm będzie więcej Ci tego pokazywał. A ten
Np. możesz nie interesować się polityką i dosłownie nie zatrzymywać się na żadnym filmiku, a jak masz znajomego mocno w daną stronę, to IG Ci będzie proponować też treści tej partii.
Oczywiście można dyskutować dalej w stylu 'zmień znajomych', ale tak tylko mówię co do powyższej