Wpis z mikrobloga

Kobiety nie potrafią tworzyć contentu
Jeśli nie mogą pokazać d--y czy cyca to sa martwe w memy

Takie gówna tworza faceci
Nie wiem po co
Chyba żeby generować ruch bo zawsze jakieś karyny napiszą BRAWO
HAHA FACECI KIEDY A DZISIAJ HIH

Ja p------e

#p0lka #przegryw #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #podrywajzwykopem #wychodzimyzprzegrywu #gownowpis #zalesie #zwiazki #blackpill
elofrytki - Kobiety nie potrafią tworzyć contentu
Jeśli nie mogą pokazać d--y czy cyc...

źródło: IMG_6435

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@elofrytki: w ogóle c-----y content wszędzie, cyki, p---a, d--a w absolutnie każdym temacie. Kiedyś to było, można było sie nurzać w odmętch internetu godzinami.
  • Odpowiedz
Rzygam tym w sumie już

Pełno nagości wszędzie

Content pod ruchanie

Ja pierodle ile można .

@elofrytki: Na Instagramie dostajesz content jaki oglądasz. Jak miałam Instagrama to u mnie były tylko kotki, czarny humor i rasizm. Gołych bab nie miałam.
Myślę, że musisz po prostu poprawić swój algorytm.
  • Odpowiedz
@elofrytki: o tiktoku się nie wypowiem, tam chyba faktycznie to jest. Ale instagram to nie. Ja już z niego nie korzystam, ale czasami przeglądam insta faceta, to też tylko ma rasizm, czarny humor i wypadki w wyniku których ktoś np obrywa w jaja.

Nawet jak by się pojawiło raz na ruski rok, to przewijasz. Jak się zatrzymasz, żeby się przyjrzeć dupsku, to algorytm będzie więcej Ci tego pokazywał. A ten
  • Odpowiedz
@Tyrande: Nawet na Insta, to jest nieco bardziej skomplikowane, bo algorytm bierze pod uwagę też co lajkują Twoi znajomi i proponuje Ci treści podobne.

Np. możesz nie interesować się polityką i dosłownie nie zatrzymywać się na żadnym filmiku, a jak masz znajomego mocno w daną stronę, to IG Ci będzie proponować też treści tej partii.

Oczywiście można dyskutować dalej w stylu 'zmień znajomych', ale tak tylko mówię co do powyższej
  • Odpowiedz
@Fjubens: czy tez ludzie w twojej lokalizacji, ktorzy mniej wiecej tobie odpowiadaja. Mozna tam sobie podejrzec dlaczego podsuwa ci konkretna tresc i czesto mialem, ze inni faceci w moim wieku mieszkajacy w waw lubili ten post
  • Odpowiedz