Wpis z mikrobloga

@krystian-stepaniak: najśmieszniejsze, jest to, że możesz być normalnym chłopakiem, z normalnym wzrostem, twarzą, włosami, szczupły i dostajesz 5/10, a taki sam odpowiednik baby to już prawie 10/10. Zawsze to śmieszy, wystarczy mieć tzipę i być szczupłą i z automatu jesteś 10/10
  • Odpowiedz
@krystian-stepaniak: znają swoje miejsce chłopaki, dobrze wytresowani. Przykro się na to patrzy, ale w dyskusjach z babami w internecie się dowiesz, że to przeciętni mężczyźni mają gigantyczne ego, są narcyzami i startują tylko do modelek.
  • Odpowiedz
@krystian-stepaniak: Niezła odklejka, szczególnie "myślę, że mocne 9" - to jest trolling prawda? Żarty? Wzięła pieniądze żeby tak powiedzieć? Chłopaki wycofane, jakoś rozum tam jeszcze pracuje. Typiary odklejone totalnie.
Pamiętam jak oglądałem coś takiego z Moskwy. Rakiety k---a, ale prawdziwe 9/10 i o sobie: 4, 5. Jedna się wychyliła i powiedziała, że jest 6. A to były totalne pięknie kobity.
  • Odpowiedz
@Piter1489:

Przykro się na to patrzy, ale w dyskusjach z babami w internecie się dowiesz, że to przeciętni mężczyźni mają gigantyczne ego, są narcyzami i startują tylko do modelek.

Już wyjaśniam słownictwo: Modelka = przeciętna laska która nie ma wyraźnej nadwagi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Blaskun: A z kolei laskom podoba się mniejszość chłopów, dlatego rynek matrymonialny dla chłopów jest tragiczny. Nie wiem jak ze starszymi kobietami, ale młode laski w wieku nastoletnim i w okolicach 20stki nie dosyć że mają wywalone ego, to jeszcze są wybredne i roszczeniowe.
  • Odpowiedz
"myślę że mocne 8" j--------e jak można być tak ślepym. Bycie kukiem to chyba stan domyślny polskich chłopów. Absolutnie bezjajeczni mężczyźni a kobiety wulgarne, wyniosłe, zarozumiałe. Wygląda to wszystko obrzydliwie.
  • Odpowiedz
@krystian-stepaniak: W sumie, gdybym jako facet budził się codziennie rano i miał pięć wiadomości od przypadkowych dziewczyn, które chciałyby mnie poznać, a potem wychodził do baru, gdzie dziewczyny chciałyby stawiać mi drinki i non stop same do mnie zagadywały, to też mógłbym się odkleić i zacząć myśleć, że jestem modelem
  • Odpowiedz