Aktywne Wpisy

Kasahara +453
Jak chcecie zobaczyć uśmiech dziecka u 38 latka to macie właśnie okazje. Z okazji urodzin przyjaciele przygotowali mi prezent - sztangę załadowaną 38 monsterami, japońskie noże (kocham gotować) i koszulkę do wyciskania (taka z gumą na plecach). Aż mnie bolała twarz przez 2-3 godzinne śmianie się i uśmiechanie.
Z młodych lat nie został mi ani jeden przyjaciel, w dorosłym wieku wszystkich (około naprawdę 6 bliskich, co mi pomogą w każdej sytuacji i
Z młodych lat nie został mi ani jeden przyjaciel, w dorosłym wieku wszystkich (około naprawdę 6 bliskich, co mi pomogą w każdej sytuacji i
źródło: 2026-07-09 19.21.47
PobierzWpis o tym jak porąbana jest u nas w kraju "ekologia"
#ekologizm #ekologia #ekologianapelnej #krajzdykty #odpady
Mieszkam w Warszawie a rodzinę w innej części Mazowsza i zdarzyła się następująca ciekawostka,
jest sobie garaż w którym ktoś kto nie żyje od wielu lat - dawno temu trzymał traktor,
#ekologizm #ekologia #ekologianapelnej #krajzdykty #odpady
Mieszkam w Warszawie a rodzinę w innej części Mazowsza i zdarzyła się następująca ciekawostka,
jest sobie garaż w którym ktoś kto nie żyje od wielu lat - dawno temu trzymał traktor,

Fryzjerka bierze 500zl, elektryk 300zl za pieczątkę tak samo jak kominiarz. Nie wspomnę o prz3gladac pieców gazowych czy pomp ciepła xD
O "uwolnieniu" zawodu medyka to jest najgorsza #ruskapropaganda jaka ostatnio widzialem.
Uwolnisz i co? Tani debil przepisze leki, które zabija ciebie i twoja matkę. Nie no, super. W matce rosiji jest wolny. I co? Nie ma chorob i kolejek do lekarzy?
Na Syberii każdy może byc lekarzem, w Indiach są sławni "Street dentist" co młotkiem zeby wyrywają.
Do nich tez są kolejki. Każdy może!
#lekarz #lekarz100k #medycyna #pracbaza #konowalposting
@real_scoria: COOOOO?! XD Gdzie fryzjerka bierze 500zł jak widzę ceny około 80-100zł? xDD
Farbowanie 500zl LEKKO.
Zawod jest wolny, spróbuj pogadać z jakąś babą ile im zajęło znalezienie dobrej fryzjerki i czy obecną jest dobra to zrozumiesz xD
Barber, restaurator, fryzjer, ktokolwiek.
Jak ma lekarz to prywaciasz yepany za czyje studiofal oodafaj za studia konofale yepany .
Ten lud tak ma. P.S. Znam mechanika samochodowego bez matury, co samodzielnie na naprawach samochow ponad 2 miliony robi rocznie i nikogo nic nie piecze. Ale
Nie wiedzą.
@lorafenus: potwierdzam, jestem jednym z naprawionych samochodów u tego mechanika
Moderacja: i sleep.
Poprzednie znalezisko o tym samym bocie oczywiście
Przeglad kominiarski u moich rodzicow w PL trwa 20 sekund - kominiarz w okreslonym dniu przynosi kwitek ze przeglad wykonano i bierze pieniazka, odliczona kwote.
No ale wiedza i sprawdzenie komina. Kiedys na püytanie czy nie sprawdzilby instalacji za wiecej odpowioedzial ze chyba pana poyebalo.
@japycz: czyli DOKŁADNIE TO SAMO co robi lekarz, gdzie ten dodatkowo ma bezpośredni wpływ na Twoje zdrowie i życie.
chodzi o włosy na głowie i łonowe, stąd ta cena