Wpis z mikrobloga

• 82
@dqdq1:

kto rzuca padem?

Ilekroć słyszę te historię w stylu że ktoś r------ł telefon bo pokłócił się z żoną/dziewczyną/rodziną albo wywalił telewizor przez okno, czy właśnie połamał klawiaturę lub pada, to zawsze chodziło o jakichś niezrównoważonych patusów. Czasem jak się zdenerwuję to zaklnę czy coś, ale w życiu do głowy nie przyszłoby mi niszczenie sprzętu lub rzucanie przedmiotami. A już chwalenie się tym przed innymi to kolejny poziom s----------a: "hyhy-
  • Odpowiedz
@Plp_: Ja po prostu grożę pobiciem takiemu sprzętowi. Używam w tym celu słów powszechnie uważanych za obelżywe, aby przekonać sprzęt do tego, bym zaczął wygrywać. Nie wiem, czy to działa i mnie pad, laptop, klawiatura czy cokolwiek innego posłucha i zmieni dzięki temu swoje postępowanie oraz podwyższy mojego skilla, ale ja się wtedy czuję jakoś tak trochę mniej wkur*wiony.

Sąsiedzi pewnie myślą, że ja żonie grożę.

• Odpowiedz
@ZarodziecMalaryczny997: wiem że odpowiadam na mema ale trzeba być upośledzonym nieźle by ze złości na grę wideo rzucać czymkolwiek XD ba, ogólnie na takie emocje reagować jak małpa czy 5-latek świadczy o głębokich problemach które hihi zamieniamy w mema XD
  • Odpowiedz
wiem że odpowiadam na mema ale trzeba być upośledzonym nieźle by ze złości na grę wideo rzucać czymkolwiek XD ba, ogólnie na takie emocje reagować jak małpa czy 5-latek świadczy o głębokich problemach które hihi zamieniamy w mema XD

@mikau: Na YT dziesiątki chłopów 30+ rzuca padami bo przegrywa w Fifie.
  • Odpowiedz
kto rzuca padem?

@dqdq1: Dzieci, albo ludzie z mentalem dziecka.
Ja sam nigdy nie rzuciłem padem, ale zdarzało mi się jak byłem w-------y walnąć otwartą dłonią w pudło kompa i raz cisnąłem telefonem o podłogę podczas kłótni z matką. Tylko te incydenty miały miejsce jak byłem jeszcze nastolatkiem.
Prawda jest taka że dorosły człowiek z prawidłowo ukształtowanym płatem czołowym nie odwala takich akcji bo potrafi kontrolować swoje emocje i jest
  • Odpowiedz
Ja kiedyś się tak wkurzyłem grając w Fifę, że musiałem rzucić padem, ale nie chciałem go zniszczyć więc rzuciłem na łóżko, a ten odbił się od łóżka i wleciał prosto do wiadra od mopa z wodą i przestał działać ()
  • Odpowiedz