Aktywne Wpisy

LuznaPusi +2
chodzi mi po głowie ostatnio, żeby pójść pierwszy raz na dive tylko kurde jakoś dziwny koncept xd
no i chciałbym tylko loda bez ruchania, ale jak sobie pomyślę, że miałbym powiedzieć "dzien dobry pani prostytutko ja chciałbym tylko loda, bo r----c mi sie nie chce" to jakoś dziwny vibe
no i chciałbym tylko loda bez ruchania, ale jak sobie pomyślę, że miałbym powiedzieć "dzien dobry pani prostytutko ja chciałbym tylko loda, bo r----c mi sie nie chce" to jakoś dziwny vibe

DOBREJ NOCY, WY PAJĘCZAKI Z PODGROMADY ROZTOCZY.
źródło: 1000702741
Pobierz

źródło: 1000018652
PobierzIlekroć słyszę te historię w stylu że ktoś r------ł telefon bo pokłócił się z żoną/dziewczyną/rodziną albo wywalił telewizor przez okno, czy właśnie połamał klawiaturę lub pada, to zawsze chodziło o jakichś niezrównoważonych patusów. Czasem jak się zdenerwuję to zaklnę czy coś, ale w życiu do głowy nie przyszłoby mi niszczenie sprzętu lub rzucanie przedmiotami. A już chwalenie się tym przed innymi to kolejny poziom s----------a: "hyhy-
Sąsiedzi pewnie myślą, że ja żonie grożę.
@dqdq1: Ja czasem starą rzucałem jak nawinęła mi się przed telewizorem.
@mikau: Na YT dziesiątki chłopów 30+ rzuca padami bo przegrywa w Fifie.
@dqdq1: Dzieci, albo ludzie z mentalem dziecka.
Ja sam nigdy nie rzuciłem padem, ale zdarzało mi się jak byłem w-------y walnąć otwartą dłonią w pudło kompa i raz cisnąłem telefonem o podłogę podczas kłótni z matką. Tylko te incydenty miały miejsce jak byłem jeszcze nastolatkiem.
Prawda jest taka że dorosły człowiek z prawidłowo ukształtowanym płatem czołowym nie odwala takich akcji bo potrafi kontrolować swoje emocje i jest