Aktywne Wpisy

CZLOWIEK89 +69
#wroclaw odnośnie tego pobicia to żeby ktoś przypadkiem nie zrozumiał, że bronię patusów. Nie bronię i uważam, że trzeba takie zwierzęta eliminować ze społeczeństwa. Nie mogę się jednak nadziwić jak to trzeba nie mieć instynktu żeby zwracać uwagę takiemu czemuś, że wbili w kolejkę w Żabce, przecież kilometra widać, że to agresory na b----e bez cienia myśli w głowie i to się nie może dobrze skończyć. To pobicie na dla

squanchySquanch +264
Tak powinny wyglądać nowe banknoty Euro, nawet nie chce mi się komentować tych oficjalnych wypocin zaprezentowanych przez EBC bo to szkoda strzępić ryja
#banknoty #hobby #waluty #euro #uniaeuropejska #ue #ekonomia #numizmatyka
#banknoty #hobby #waluty #euro #uniaeuropejska #ue #ekonomia #numizmatyka
źródło: y16i6ca52gfh1
Pobierz

#blackpill #dzieci #korwin #4konserwy
źródło: vdc
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@zmij30: teraz nastało czarcie posoborowie, zaprzeczenie całemu dorobkowi Kościoła i wszystkich pięknych encyklik
Obecny Watykan jest okupowany przez agentów ZOG-u
źródło: mt
PobierzOjcowie są potrzebni ale nie do układania kamyczków.
Najlepsze zabawy są z tatą, bo mama zazwyczaj wybiera te bezpieczniejsze.
Wyobraź sobie, że dostajesz 6letniego syna, który w zasadzie nie zna ojca, bo ojciec się z nim nie bawił. Na to wchodzi zerówka/szkoła, więc i obowiązki, zostało jakieś 3 lata, bo okolo 9 roku dziecko woli spedzać czas z kolegami.
Komentarz usunięty przez moderatora
W jakich sytuacjach jeszcze to się zdarza, czy np. od jazdy na rowerze w niemęskich kolorach też by ci sflaczał?
Miej godność katoliku, mam nadzieję, że nie masz dzieci, bo to ty nie budując prawdziwej relacji z córką dla jakiś domniemanych wysrywów o ulatywaniu męskości wyrządzasz jej krzywdę. Potem
@zmij30: dobrze że teraz nie są bo pozostałoby tylko ich rozkułaczyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)