Aktywne Wpisy

Szybki_bill99 +845
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Hakax +708
Dziewczyna potrzebuje mieć zabieg na przegrodę nosową (Septokonchoplastyka) - była u laryngologa na NFZ który jej to zlecił po czym dzwoniła po szpitalach w Krakowie to na NFZ czekania po 3 lata. Zapłaciła jakiejś laryngolog 3 czy tam 4 stówki za prywatna wizytę i nagle jej zrobi w szpitalu na NFZ i miejsce za miesiąc xD normalnie legalny handel terminami
#konowalposting #medycyna #szpital #nfz
#konowalposting #medycyna #szpital #nfz

#gry #piratujo #steam
źródło: image_picker_12A553A5-5433-41D6-AA04-C18248D112D5-30524-000006768E970676
PobierzTo, że ktoś myśli, że kupuje, to jego problem że nie rozumie jak to działa. A działa dokładnie tak, jak kupno biletu do kina. Nikt nie płacze, że po seansie nie można obejrzeć filmu jeszcze raz, ani że się go nie dostaje na nośniku, żeby można se było
A wypożyczanie jest legalne. Gdyby nie było, to do zaorania są wszystkie abonamenty i subskrypcje, łącznie z uwielbianym przez graczy xbox game pass i jego odpowiednikami z innych platform.
@PiersKurczaka: czyli co? Mogę grać ile chcę, czy póki serwerów nie wyłączą.
Pozatym w kinie wykupujesz usługę a w przypadku gier, twierdzą, że nabywasz produkt.
Czyli dla ciebie jest ok gdy ktoś oferuje usługę, twierdząc, że sprzedaje produkt?
@damch: nie, ty tak twierdzisz, oni ci wyraźnie mówią, że nie kupujesz produktu, tylko licencję na używanie produktu
To ty twierdzisz, że firma sprzedaje produkt. Firma na żadnym etapie nie mówi ci, że kupujesz produkt. Ubzdurałeś to sobie i teraz walczysz z tym chochołem. O to właśnie chodzi. Wymyśliłeś sobie, że kupujesz produkt,
źródło: obraz
Pobierz@PiersKurczaka: to dlaczego jest przycisk "kup" a nie "nabądź usługę"?
@Codon: daj się złapać i tłumacz się przed sądem, pośmiejemy się wszyscy
@ChojaK: XD
źródło: 1000012037
Pobierz