Wpis z mikrobloga

Ja byłem zdziwiony, że Lewy zjadł kebaba po zaproszeniu. Ciekawe czy to była ostra baranina. Miło widzieć jak z Łatwogangiem se jedli kebsa tak o. Robercik zjadł jak normalny chuop. Kebab piękna sprawa. I tak, że mu Anka pozwoliła, a może była awantura później w domu. Bo oni to jakąś bezglutenową dietę mają i rygor. Słuchaj Robercik pewnie Łatwogang powiedział, jak zjesz kebaba to znormalniejesz. Fajnie, że Lewy ostatnio wyluzował

#latwogang #mecz #sport #pilkanozna
#swiatwedlugkiepskich #seriale #jedzenie #polska
#heheszki #przegryw #lewandowski #lewandowska
#przemyslenia #wygryw #kebab #humor #blackpill
tomwick55 - Ja byłem zdziwiony, że Lewy zjadł kebaba po zaproszeniu. Ciekawe czy to b...

źródło: 1000032625

Pobierz
tomwick55 - Ja byłem zdziwiony, że Lewy zjadł kebaba po zaproszeniu. Ciekawe czy to b...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tomwick55: a ja jednak p------e lewego i to jego udawania byciem swoim chłopem. typ sra kasą a promował szczypawy, promował kuva a-----l w kraju zdegenerowanym przez alko. jest kukoldem i śmieciem. ubiera się jak yebany 20 latek mając prawie 40 lat. pies go yebał.
  • Odpowiedz
Ciekawe czy to była ostra baranina. Miło widzieć jak z Łatwogangiem se jedli kebsa tak o. Robercik zjadł jak normalny chuop.

@tomwick55: Tak szczerze. Jedną z największych głupot Lewego jest to, że on się nie zachowywał przez całą karierę przynajmniej dla takiego publicznego obiegu tak jak tutaj jedząc sobie kebaba albo na autokarze barcy przecież marketingowo to on by przebił Messiego i Ronaldo 100 razy
  • Odpowiedz
On nie ma problemu z pewnymi akcjami, a problem to ma z tym, że my chcielibyśmy od niego cudów na kiju, a on i tak Lubańskiego przegonił w golach w kadrze i wymienię typów co w klubach byli mocni, a nigdy w kadrze nie grali dobrze: GUCIO GREK z 300 goli w Grecji plus gole w LM, Wichniarek mało gier w kadrze, a w klubach niemieckich grał sporo plus na szybko dam
  • Odpowiedz