Wpis z mikrobloga

#stanowski Case Maliniewkicz pokazuje że jak jest po drodze z krzysiem to jest miły
uprzejmy, pochwali, zbiórkę twoją twarzą zareklamuje, powie że wybitny naukowiec, ale jak już nie do końca to się spina biznesowo... wariatka i sugestie że chce wyłudzić pieniądze na inne cele niż zbiórka chociaż defacto ta zbiórka była robiona zasięgiem programu z nią i jej "genialnych" odkryć, dobrze że chociaż jej nago do słupa nie chce wiązać(jeszcze) xD
adammmmm - #stanowski Case Maliniewkicz pokazuje że jak jest po drodze z krzysiem to ...

źródło: stalinowski malinkiewicz

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@adammmmm: a wpłaciłeś, że się tak srasz? To że zbierał na jej gębę nie znaczy że tak z d--y bez żadnych kwitów da jej tyle hajsu. Nikt normalny tego nie zrobi chociażby po to by własną dupę chronić.
  • Odpowiedz
o po co robił na jej gębę zbiórkę, niech to rozwiąże i niech pieniądze wrócą do osób które wpłacały

@adammmmm:
1. Odpowiadasz pytaniem na pytanie. To znaczy, że c---a masz do gadania, a nie jakieś argumenty
2. Robił zbiórkę na technologię, którą miała opracować, okazuje się, że spotkał się z jej strony z podobnymi problemami co jej poprzedni pracodawca, czyli brak danych i informacji na co będą przeznaczone pieniądze, a jest wysokie
  • Odpowiedz
  • 0
JEŚLI LASKA ZROBI LISTĘ ZAKUPÓW I ZRAPORTUJE NA CO PÓJDĄ ŚRODKI TO DOSTANIE TE PIENIĄDZE. NA CHWILĘ OBECNĄ LASKA CHCE JE WZIĄĆ NA SIEBIE.

@Adam_Konarski_z_Katowic: na tym nie polegają wpłaty na fundację że przed kanałem zero i wielkim stanowskim się ktoś będzie rozliczał, mariusz
  • Odpowiedz
@adammmmm: kto założył zbiórkę?

Edit, sam sobie odpowiem, bo nie otrzymam od Ciebie odpowiedzi: Stanowski. I króciutko z farmazoniarzami takimi jak ty albo malinkiewicz - pieniądze mają pomóc rozwojowi technologii. Nie ma technologii - nie ma pieniędzy.

Dlaczego nie wziął Rożka do wywiadu z Malinkiewicz? Bo wyczuł aferę, Na której będzie szoł. Rożek W trzech zdaniach wyprostowałby oszustkę, Jak się wynajduje I patentuje technologię.

Obiecała, że przyniesie metr kwadratowy perowskitu
  • Odpowiedz
@adammmmm: silniczku farmazony gadasz. Wytłumaczyłem Ci, że to że on zbierał hajs na nią nie oznacza, że ona może sobie ten hajs przewalić na co chce. Logicznym jest że Stanowiski wymaga jakiegoś potwierdzenia na co to pójdzie.

Jeśli natomiast nie wpłaciłeś złotówki nie możesz się domagać zwrotu tych pieniędzy bo może wpłacającym pasuje to w jaki sposób jest to załatwiane.
  • Odpowiedz
  • 0
@JanuszStuleja: mariusz skrzeczysz dalej, to że nie wpłaciłem nie znaczy że nie boli mnie że ktoś publicznie innych naciąga i odejmuje mi to prawo do wnoszenia o poprawne rozliczenie zbiórki, cel może i stanowski dał inny niż na samą malinkiewicz ale tylko programami o niej to reklamował a już wydał to na inne cele, to że naukowczyni jest farmazoniarą to też podejrzewałem bo o jej "wielkim odkryciu" trochę czytałem.
  • Odpowiedz
@adammmmm: napinaczu, zaraz zobaczymy czy wpłacałeś pieniądze czy się wtrącasz I rządzisz cudzą mamoną

Krzysztof Stanowski poinformował, że widzowie Kanału Zero, którzy wpłacili na zbiórkę „Wspieramy polską naukę", dostali od portalu Zrzutka maila z możliwością łatwego wycofania swojej darowizny, jeśli liczyli na to, że pieniądze trafią do Olgi Malinkiewicz.

Z tej opcji do tej pory skorzystały zaledwie 2 osoby spośród 18 tysięcy darczyńców, choć Stanowski zastrzega, że nie każdy zdążył
  • Odpowiedz
  • 0
@Adam_Konarski_z_Katowic: nie każdy dostał ten mailing, a można rozwiązać zbiórkę i zrobić ją jeszcze raz, ale nie lepiej udawać że się zwraca xD w temacie zarządzania cudzymi pieniędzmi z takich zbiórek już napisałem doskonałą analogię ale widocznie jesteś zbyt głupi mariusz żeby zrozumieć
  • Odpowiedz
  • 0
widocznie jesteś zbyt głupi mariusz żeby zrozumieć

@Adam_Konarski_z_Katowic: czegoś się to tyczyło mariusz wyciąłeś to specjalnie żeby niby wyszło na Twoje, a myślałem że jesteś ok po tym medalu co mi dałeś a tu jednak, fałszywiec jak krzyś do borka xD
  • Odpowiedz