Aktywne Wpisy

Możecie gadać, że ustawione, że sędzia ch**, może i macie rację, ale Norwegia w drugiej połowie (w drugiej części) i w dogrywce do straty gola nie grała nic. Haaland odcięty od piłki, zero podań do niego, każda kontra zatrzymywana przez samych Norwegów i cofanie do obrońców/ bramkarza, nic w ataku pozycyjnym, kiwanie się w obronie i elektryczność obrońców/ bramkarza (miałem ptsd z meczów Polski i kontaktów z piłką betoniarka), generalnie niewiele pokazali,

Kielek96 +4

uprzejmy, pochwali, zbiórkę twoją twarzą zareklamuje, powie że wybitny naukowiec, ale jak już nie do końca to się spina biznesowo... wariatka i sugestie że chce wyłudzić pieniądze na inne cele niż zbiórka chociaż defacto ta zbiórka była robiona zasięgiem programu z nią i jej "genialnych" odkryć, dobrze że chociaż jej nago do słupa nie chce wiązać(jeszcze) xD
źródło: stalinowski malinkiewicz
Pobierz@adammmmm:
1. Odpowiadasz pytaniem na pytanie. To znaczy, że c---a masz do gadania, a nie jakieś argumenty
2. Robił zbiórkę na technologię, którą miała opracować, okazuje się, że spotkał się z jej strony z podobnymi problemami co jej poprzedni pracodawca, czyli brak danych i informacji na co będą przeznaczone pieniądze, a jest wysokie
@Adam_Konarski_z_Katowic: na tym nie polegają wpłaty na fundację że przed kanałem zero i wielkim stanowskim się ktoś będzie rozliczał, mariusz
Edit, sam sobie odpowiem, bo nie otrzymam od Ciebie odpowiedzi: Stanowski. I króciutko z farmazoniarzami takimi jak ty albo malinkiewicz - pieniądze mają pomóc rozwojowi technologii. Nie ma technologii - nie ma pieniędzy.
Dlaczego nie wziął Rożka do wywiadu z Malinkiewicz? Bo wyczuł aferę, Na której będzie szoł. Rożek W trzech zdaniach wyprostowałby oszustkę, Jak się wynajduje I patentuje technologię.
Obiecała, że przyniesie metr kwadratowy perowskitu
@adammmmm: kto założył zbiórkę I kto trzyma pieniądze? Wszyscy widzieli komu wpłacają
Jeśli natomiast nie wpłaciłeś złotówki nie możesz się domagać zwrotu tych pieniędzy bo może wpłacającym pasuje to w jaki sposób jest to załatwiane.
Krzysztof Stanowski poinformował, że widzowie Kanału Zero, którzy wpłacili na zbiórkę „Wspieramy polską naukę", dostali od portalu Zrzutka maila z możliwością łatwego wycofania swojej darowizny, jeśli liczyli na to, że pieniądze trafią do Olgi Malinkiewicz.
Z tej opcji do tej pory skorzystały zaledwie 2 osoby spośród 18 tysięcy darczyńców, choć Stanowski zastrzega, że nie każdy zdążył
Dlatego piszą o tym artykuly, aby dotarło to do ludzi
@
@Adam_Konarski_z_Katowic: czegoś się to tyczyło mariusz wyciąłeś to specjalnie żeby niby wyszło na Twoje, a myślałem że jesteś ok po tym medalu co mi dałeś a tu jednak, fałszywiec jak krzyś do borka xD