Aktywne Wpisy
Supernowa +14
cale zycie mylam opakowania po jogurtach, sciagalam etykiety, plukalam kartony i butelki zeby potem zamieszkac w bloku i zdac sobie sprawe, ze wystarczy jedna osoba (ktora zawsze sie znajdzie), zeby ta cala segregacja nie miała sensu

cytr0netx99 +13
#gielda sprzedalem dom i mam teraz swieze ok 200k$ co wy byscie z tym zrobili? xD
obecny port w zaleznosci od dnia jest wart kolo 350k$ do tego mam jeszcze jakies kosmiczne smieciuchy mocno ponizej ceny zakupu warte lacznie ok 35k gbp. wiec chyba czas podejsc do tego troche bardziej konserwatywnie
obecnie siedze w dubaju i wyciagam w przeliczeniu na wasze jakies 45-50k miesiecznie (za jakis czas moze i wiecej,
obecny port w zaleznosci od dnia jest wart kolo 350k$ do tego mam jeszcze jakies kosmiczne smieciuchy mocno ponizej ceny zakupu warte lacznie ok 35k gbp. wiec chyba czas podejsc do tego troche bardziej konserwatywnie
obecnie siedze w dubaju i wyciagam w przeliczeniu na wasze jakies 45-50k miesiecznie (za jakis czas moze i wiecej,

Nazywasz się @robertkk @Klaudik czy inny bayzedma, JPRW i tego typu całe te.
Tłumaczysz całymi dniami paliakom - my jewkraince nie panimaju szto eta Upa, my nieciewo złego nie chaciu, my wszystko kochamy polaki i walczymy z Rosja za waszą wolność! My dobre braty!
W telewizji ekspert mowi, że AK tez nabijało na widły, więc hehe, zawsze się trochę nabija na widły.
Cały twój propagandowy trud jak krew (polskiego dziecka) w piach.
Szto nam dzielać, kak my tolka chaciu diengi od paljaków i sztoby oni nas do łunii wzieli?
#wojna
#banderowcy
#upa
#polityka
#konfederacja
#heheszki
#ukraina
@CopyM: Podejrzanie dobrze się poruszasz w fonetycznej wersji rosyjskiego.
Edit: a ciekawe jaki dysonans będzie jak się dowiesz, że sam Zelenski ukrainskiego się uczył dopiero na wybory, bo wczesniej gadał po rosyjsku jak wszyscy inni XD
@CopyM: Żaden dysonans. interesuje mnie "Polak", który wyjątkowo dobrze sobie radzi w tym temacie i jednocześnie prowadzi prorosyjską aktywność.
☑ do sprawdzenia
@CopyM: No tak. Discordy, gry. Cała przestrzeń jaką masz jak widać.
Pamiętaj, swoje poglądy możesz wyrażać tylko w swoim safe space wypok pl, nigdy na żywo.