Wpis z mikrobloga

Ale to musi być jednak strasznie frustrujące.

Nazywasz się @robertkk @Klaudik czy inny bayzedma, JPRW i tego typu całe te.

Tłumaczysz całymi dniami paliakom - my jewkraince nie panimaju szto eta Upa, my nieciewo złego nie chaciu, my wszystko kochamy polaki i walczymy z Rosja za waszą wolność! My dobre braty!

W telewizji ekspert mowi, że AK tez nabijało na widły, więc hehe, zawsze się trochę nabija na widły.

Cały twój propagandowy trud jak krew (polskiego dziecka) w piach.

Szto nam dzielać, kak my tolka chaciu diengi od paljaków i sztoby oni nas do łunii wzieli?

#wojna
#banderowcy
#upa
#polityka
#konfederacja
#heheszki
#ukraina
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Tłumaczysz całymi dniami paliakom - my jewkraince nie panimaju szto eta Upa, my nieciewo złego nie chaciu, my wszystko kochamy polaki i walczymy z Rosja za waszą wolność! My dobre braty!

Szto nam dzielać, kak my tolka chaciu diengi od paljaków i sztoby oni nas do łunii wzieli?

@CopyM: Podejrzanie dobrze się poruszasz w fonetycznej wersji rosyjskiego.
  • Odpowiedz
  • 6
@world: XDD znajomośc języków jest podejrzana. Chłopie do choroszczy na badania i turnus XD

Edit: a ciekawe jaki dysonans będzie jak się dowiesz, że sam Zelenski ukrainskiego się uczył dopiero na wybory, bo wczesniej gadał po rosyjsku jak wszyscy inni XD
  • Odpowiedz
a ciekawe jaki dysonans będzie jak się dowiesz, że sam Zelenski

@CopyM: Żaden dysonans. interesuje mnie "Polak", który wyjątkowo dobrze sobie radzi w tym temacie i jednocześnie prowadzi prorosyjską aktywność.

☑ do sprawdzenia
  • Odpowiedz
  • 4
@world: XD ok, jak to sprawdzimy? Lecimy na discorda byku? Znam nieco niemieckiego jeszcze i płynnie angielski. Obywatelstwo podwojne ale nie w stronę wschodnią XD Co tam jeszcze posprawdzamy? Jakbyś pograł cieciu w Armę 2 w multi-narodowym składzie to też byś trochę się rozwinął, a na tym wykopie to tylko bordo i wstydu się dorobiłeś
  • Odpowiedz
Lecimy na discorda byku? Znam nieco niemieckiego jeszcze i płynnie angielski. Obywatelstwo podwojne ale nie w stronę wschodnią XD Co tam jeszcze posprawdzamy? Jakbyś pograł cieciu w Armę 2 w multi-narodowym składzie to też byś trochę się rozwinął, a na tym wykopie to tylko bordo i wstydu się dorobiłeś

@CopyM: No tak. Discordy, gry. Cała przestrzeń jaką masz jak widać.
  • Odpowiedz
  • 5
@world: Czekaj, najpierw nazywasz mnie ruskiem, potem wymiękasz i bredzisz coś o grach że nic więcej nie mam XD synku, jesteś 10 lat na wykopie i masz bordo, mogę sobie dosłownie wyobrazić jak wyglądasz XDDDD nara i htfu
  • Odpowiedz
@CopyM: serio myślisz, ze ukrainski troll bedzie chciał cokolwiek sprawdzać? Oni myślą, że kłócą sie na wykopie tylko z ruskimi botami bo przecież lachy muszą kochac Ukraińców
  • Odpowiedz
@CopyM: nie złość się na @world, że niesłusznie pomyślał że jesteś jakimś ruskiem. Nie pomyślał, że równie dobrze możesz być zwykłym, jak to mówią ruscy "gównojadem", czyli kimś kto rozpowszechnia ruską propagandę zupełnie za darmo. Łatwo można się pomylić.
  • Odpowiedz