Aktywne Wpisy

Palinkka +38
Kawa, kawusia z rana… i kot :). Nie pasuje mu dzisiaj bo dostał rozwodnione jedzenie- jak codziennie. Jednak, dzisiaj ciut więcej wody było . A dlaczego rozwodnione? Zapewne zapytacie. A to dlatego, że on zwyczajnie nie pije. Poidełka za miliony monet nie działają. Jest jedna rzecz która działa i nie jest wodą z kibla. Uwaga oto przepis: duże naczynie z wodą, a w środku sałata wodna, ale to zawsze się kończy katastrofa.
źródło: IMG_9792
Pobierz
Nacho_Libre +8
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

![[video] Betoniarka przewraca się na łuku drogi i zgniata rowerzystkę](https://wykop.pl/cdn/c3397993/00dd599dd84a099557ccc4a05bf7106d62d05c45a23d5ea8d7b0c8618091e8fa,q80.jpg)

![Niemcy: 22-letni student zabity nożem przez afgańczyka [DE]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/20c2b527f909b504902e511bb3368232f205d6167f254835aa6492af31a818a7,q80.jpg)
Mam takie przemyślenie o sobie, podzielę się bo może ktoś czuje podobnie.
Myślę o sobie, o samotności, którą często odczuwam, o niesprawiedliwości i życiu „samej, samodzielnej”. Zastanawiam się dlaczego jestem sama, dlaczego cały czas czuję jakbym miała walczyć.
Miałam trochę mental breakdnown bo za leki na niedobór żelaza zapłaciłam ponad 300zł, do tego nie zdążyłam na autobus i plecak mi się popsuł.
Jednak prawda jest taka że ja tylko chcę być samodzielna, nie chcę polegać na innych, boli mnie to, ta zależność.
Tylko nie rozumiem co mnie boli, czego się boję w tej zależności, w tym poleganiu na innych.
Boję się też bliskości, odrzucenia przez co sama nawet do mężczyzn nie podchodzę pierwsza ale nawet jak widzę że się patrzą to boję się tego i wolę odwrócić wzrok, zignorować ich. A przecież ja marzę o miłości.
Potrzebuję jakoś nauczyć się relacji, bliskości z drugim człowiekiem i stopniowego zaufania względem ludzi zamiast lęku który krzyczy we mnie w środku (╥﹏╥)
@dream_big: weź se jakiegoś chuopa z tagu to razem się będziecie uczyć
Myśli są, cele są, teraz zostało tylko jeszcze przeprogramować podświadomość i działać w obranym kierunku.