@peters294: dalej tego nie rozumiem, pies ma sraczkę więc ktos pomyślał że pójdzie z nim do sklepu. Mam psa i jak idę na zakupy to normalnie zostaje w domu i tyle
@peters294: to powinno być jakoś karane, sobota do południa, ludzie wolne, prowadze biznes, place krocie za wynajem i pracownik zaraz obsługiwać klientów to będzie musiał myć podłogę bo pies mi nasrał na środku alejki
@peters294: ja zostałem przypadkowo psiarzem i jak mnie psiarze w-------i to teraz w-------ą podwójnie. Ludzie mylą psy z dziećmi i zapominają że pies to pies i jak psa traktować go trzeba.
@peters294: egoistyczne, niezdolne do zycia w spoleczenstwie, zakochane w sobie chore na łeb jednostki, spotykasz takich samych zastawiajacych przejscia dla pieszych, zapier*alajacych 120 km/h po osiedlu, puszczajacych muze na pelny regulator w bloku, robiacych syf wokoł siebie, inaczej mowiac po*eby zyjace w swojej bajce ktore powinny dostawać regularnego plaskuna od reszty na otrzeźwienie ¯\(ツ)/¯
#psy #psiarze #decathlon
źródło: t
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: llllIllIllIll
Pobierz@laiklaicki: wszystko zależy jak wabi się pies. Imiona kotów moich sąsiadek to Maciuś, Wojtuś itp. Jeszcze synu słyszałem