Wpis z mikrobloga

Co dzisiaj na nadgarstkach?

Skończyłem niedawno pielgrzymkę na japońskiej wyspie Shikoku (pisałem o niej tutaj) więc stwierdziłem, że muszę sobie z tej okazji sprawdzić jakiś prezent. Myślałem chwilę o Seiko albo Grand Seiko, ale ostatnio u ze 2 Mirków tutaj zobaczyłem takiego retro Casio i stwierdziłem, że muszę go mieć. Plus taki, że jednak jest zdecydowanie tańszy od Grand Seiko :) Pozdro z Osaki.

#kontrolanadgarstkow #casio #teamcasio
kotbehemoth - Co dzisiaj na nadgarstkach?

Skończyłem niedawno pielgrzymkę na japońsk...

źródło: 1000181179

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@kotbehemoth: Czyli trochę odpada, jak dla mnie. Od jakiegoś czasu plastik to u mnie wyjątek, a nie reguła. No, trudno, bo z wyglądu mi siedzi mocno.
  • Odpowiedz
  • 0
@elofrytki: Akurat auto nie moje, ale jak mój umrze na korozję (a dużo mi nie brakuje), to mam obiecany, że będę mógł tanio odkupić. :)
  • Odpowiedz
  • 0
@elofrytki: Skodę Fabię 1 w sedanie na Opla Corsę E (obecnie należy do mamy, ale po śmierci taty tylko ja nim jeżdżę, bo mama nie ma prawka; i tak sobie stoi w garażu i jak mamy chęć jechać do rodziny, to się nim jedzie).
  • Odpowiedz
  • 0
@Del: bransoleta na szczęście przyzwoita metalowa :) nie jest w Casio Royale
Dałem 120 zł więc ciężko narzekać. Ale chętnie dał bym 2-3 razy tyle za metalową.
Skxmod zapowiada ponoć, że niebawem wypuszczą. No ale znając życie tanie nie będzie. Poczekam na Chińczyków.
kotbehemoth - @Del: bransoleta na szczęście przyzwoita metalowa :) nie jest w Casio R...

źródło: 1000181207

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@kotbehemoth: Ja w Chinach kupiłem moda do Casio Royale. C--j, że był droższy niż sam zegarek. Jestem mega zadowolony z efektu. Warto czekać
  • Odpowiedz
  • 1
@kotbehemoth: Na temu szukałem Tandorio, który widziałem gdzieś w necie (zainteresowała mnie opcja zamówienia zegarka bez logo) i znalazłem przy okazji to. Nie jest opisany inaczej, jak tylko werk jest od Miyoty. Ofert też już niestety nie widzę.
Kupiłem go za 172 zł.
Del - @kotbehemoth: Na temu szukałem Tandorio, który widziałem gdzieś w necie (zainte...

źródło: 1000041001

Pobierz
  • Odpowiedz