Wpis z mikrobloga

Jeśli są tutaj fani kleików ryżowych, to mój sponsor wypuścił 2 nowe smaki, które moim zdaniem są totalnymi benger’ami.

Posiłek przygotowuje się w 90 sekund, zalewamy zimną/letnią wodą/mlekiem/napojem roślinnym w proporcji 3:1, ciecz do prochu, energicznie mieszamy. Dodajemy dodatki, u mnie serek wiejski/odżywka białkowa i truskawki/borówki. Na to masło migdałowe/pistacjowe/orzechowe i można takim czymś łatwo przejść 1000kcal.

Na kod „lewus” macie -15%, kupicie na strefasupli . pl.

#silownia
#dieta
#suplementy
#mikrokoksy
#mirkokoksy
Lewusx - Jeśli są tutaj fani kleików ryżowych, to mój sponsor wypuścił 2 nowe smaki, ...

źródło: IMG_4494

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lewusx: ten krim of rajs to scam jakich wiele w branży fit. W Lidlu jest mąka ryżowa, można se dodać słodzik, kakao, banana, owoce i wychodzi z 10 razy taniej
  • Odpowiedz
@Lewusx: Ja to mam bekę z naiwniaków co kupują mąkę ryżową z kilkukrotną przebitką. Ja wiem, że sponsor to nie można mówić źle, no ale na wykopie będziemy cisnąć takie scamy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Lewusx: Jaki to jest argument. Kawa na mieście jest droższa niż w domu to można wciskać naiwniakom krim of rajs z kilkukrotną przebitką. To nie można zostawić opinii bo olaboga sponsora ci obrażamy?
  • Odpowiedz
@bartt345: Po prostu płacisz za gotowy produkt i za markę (no ja np. nie uważam, żeby to była marka premium czy marka jakkolwiek wyróżniająca się nad KFD, ale to nie ma znaczenia). Czipsy też sobie możesz sam zrobić, czekoladę też. Pizzę też możesz sobie sam zrobić. P--o możesz sam uwarzyć albo kupić butelkę w sklepie zamiast w browarze. No ktoś po prostu zarabia na wygodzie, prezentacji, czymkolwiek. Ba, nawet wpc
  • Odpowiedz
@Lewusx: czekaj, bo nie zrozumiałem, ale normalnie przecież tiktok, szczególnie ten amerykański, jest zalany właśnie mk677, tesamorelinem i enclomiphene i oni całkiem serio to polecają i to biorą (chociaż ja akurat miałem na myśli polskie podwórko i promowanie rzeczy, które nie mają prawa działać). XD
  • Odpowiedz
  • 0
@arclex: A kfd sam używałem lata i jak ktoś pyta o coś dobrej jakości i taniego, to nie piszę o Human’ie tylko o kfd, więc wydaje mi się, że jak na influ/sprzedawczyka, nie jestem taki zły.
  • Odpowiedz
  • 0
@arclex: Nie no, akurat polski tiktok jest w tym wybitny. Dzieciaki kupują ghkcu i myślą, że pozbędą się trądziku. Teraz jest jeszcze GLOW, mix bpc/tb/ghkcu. O ile są te peptydy których działanie jest niezaprzeczalne, tak 85-90% z nich, niestety nic nie wnosi realnie. Tego też nie polecam.
  • Odpowiedz
@Lewusx: zupełnie nie o to chodziło. Gość tam wyżej użył argumentu, że po co przepłacać, skoro samemu można zrobić, a ja mu odpisałem, że płaci za gotowy produkt i markę (o której można mieć różne zdanie, jak o każdej - kleiku nie próbowałem, a białko się rozpuszcza lepiej niż KFD kosztem ceny) i nie jest to ciśnięcie ze scamem (a on o tym pisał). Z drugą częśćią chodziło mi to,
  • Odpowiedz
  • 1
@arclex: To znaczy ja nie odebrałem tego też jako atak tylko się ustosunkowałem jak to wygląda z mojej perspektywy. A co do scam’u, tak jak napisałeś. Jakbyśmy mieli tak bardzo zwracać uwagę na pieniądze, to dużo więcej czasu przeznaczalibyśmy na czynności życia codziennego. Niektórym osobom to się po prostu nie kalkuluje.

Sama sprzedaż peptydów też niedługo się skończy i nie będzie wyglądała jak do tej pory. W ostatnim czasie pada
  • Odpowiedz
@Lewusx: W USA Eli Lily zaczęła dojeżdżać większych resellerów. Jak Twoi robią to na większą skalę (bo wiem, że biolab też działa(ł?) w UK, to też jest ryzyko. A oni mają fundusze (i tracą w opór dużo) na zabawę w szukanie ludzi, którzy stoją za tymi firmami. Pewnie wszystko zejdzie do undera jak AAS plus w Polsce to i tak jest mały rynek (dla przykładu, w UK to mały reseller
  • Odpowiedz
@arclex: No ja nie cisnę marki czy Lewusa za to personalnie, jedynie sam produkt uważam, za niewarty ceny nawet jak weźmiesz pod uwagę te rzeczy, no ale na koniec dnia co kto lubi, kto będzie chciał sobie weźmie nawet mimo mojego zdania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@bartt345: mąka ryżowa to zmielony ryż i wymaga gotowania.
Te kleiki to jest to samo co dla dzieci się robi i to nie jest tylko zmielony ryż, a poddany dodatkowo obróbce termicznej.
Mąka ryżowa termizowana wymaga tylko zalania ciepłym płynem i masz 100% pewności że dostaniesz kremowa konsystencję w przeciwieństwie do tego co piszesz, albo gotujesz długo, przypałasz i skrobia się mocno zeluje dając kisiel, albo masz pyszną kremowa kaszkę.
  • Odpowiedz