Aktywne Wpisy

denazyfikacja +916
miała być długo wyczekiwana konkurencja dla #allegro, a zamiast tego z prostej apki do odbierania i nadawania paczek zrobili totalne g---o xD wystarczyło nie ruszać czegoś co dobrze działało i spełniało swoją funkcję, no ale ktoś z zarządu musiał się wykazać ¯\(ツ)/¯ #inpost #paczkomaty
źródło: Obraz
Pobierz
Michalek_z_wawelu +459
źródło: 1000043918
Pobierz

Nie do uwierzenia jak w dobie wielu lepszych komunikatorów ludzie wciąż używają tego gówna
#gielda #zalesie
źródło: image
Pobierz@Milanek93: bo to jest ruska apka szpiegowska https://kremlingram.org/en/dangers/
@ethize: z deszczu pod rynnę XD
Według mnie nie jest rosyjski, a nawet jeśli jest to jakoś to przeżyję płacąc za to że działa lepiej, płynniej, nie ma za bardzo limitów i ma fajne funkcje
@ethize: przeczytaj link który wysłałem, Durov praktycznie na pewno współpracuje z ruskimi, dlatego siedzi w Dubaju, a nie w Niemczech no i w ogóle jeszcze żyje
@ethize: Signal idealny nie jest, ale to chyba najlepszy "normicki" wybór, tez jest w pelni FLOSS, a nie tak jak telegram, ze serwery są zamknięte
Później juz będą rzeczy oparte o protokół Matrix, gdzie możesz to selfhostowac, ale to wyższa szkoła jazdy
@mvmxks: Mety też są zamknięte ヽ( ͠°෴ °)ノ
@ethize: ja porównywalem Signala do Telegrama: