Wpis z mikrobloga

Z okazji #mundial zrobiłem galerię z oryginalnymi autografami piłkarzy oraz selekcjonerów których mam w kolekcji i którzy wystąpią w tym turnieju, jak ktoś się nudzi podczas jakiegoś meczu to może sobie przejrzeć. Podpisy zdobywałem głównie na meczach, treningach, lotniskach, parkingach i hotelach. Możecie również wybrać grajka który jest mistrzem kaligrafii oraz takiego, który podpisuje się jak dwulatek z gwoździem w mózgu. Moje typy :

KALIGRAFISTA : Kento Shiogai (pełen podpis w alfabecie kanji)
DWULATEK Z GWOŹDZIEM W MÓZGU: Aaron Wan-Bissaka (nawet nie chce mi się tego komentować)

LINK DO GALERII : https://photos.google.com/share/AF1QipOzM636Lu_LPc-4xIrnav63ND7HeIpzvbXYwom-sBDr2SmMdv0wNu9Bd0a6Fn-WRQ?fbclid=IwY2xjawSZJVdleHRuA2FlbQIxMABicmlkETFvekpJUEY0MTB6SEI0dTBNc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHq4ve_-X2t-_RX4lzSX8VTs5KI2nv_p2qwpImBgUZtbmkwcmlnZ0qggwEAN5_aem_FSYLWp4y1JpNQ9CbeaaxoA&key=b0F2LUZBU3A0NVB0S3REWWJGRVZEMGxxRHJzSE93

#pilkanozna #mundial2026 #mecz #hobby #usa #meksyk #kanada #fifa
Adek92 - Z okazji #mundial zrobiłem galerię z oryginalnymi autografami piłkarzy oraz ...

źródło: mirek

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 1
@lajsta77: To są zdjęcia w formacie 10x15 które kadruję, dodaję napis i drukuję np. w rossmannie. Jakieś 70 procent podpisów zdobyłem osobiście, więc można powiedzieć że tak- ścigam ich z mazakiem po świecie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pozostałe zostały głównie zebrane przez innych kolegów-kolekcjonerów z którymi współpracuję, ja im coś zbiorę i oni coś mnie. Listy też wysyłam, ale głównie do emerytowanych piłkarzy którzy grali np.
  • Odpowiedz