Wpis z mikrobloga

Spróbowałem się umówić na randkę z koleżanką z grupy bo mieliśmy ostatni egzamin a ta:"nie, na tyle co cię poznałam tutaj stwierdziłam, że nie pasujemy do siebie", niestety nie dopytałem dlaczego, może napiszę w tej sprawie. Bardzo pasujemy, jest: spokojna, wycofona, mówi wprost, artystka, gra w gry np wiedźmin 3, lubi siedzieć w domu. Jedyne co nie pasuje to, że jest silną niezależną kobietą a ja jestem incelem. Aż dziwnie, że nie zwyzywała mnie od inceli lub "masz za duże wymagania incelu".

Po mnie wszystko widać bo powiedziała "wiedziałam, że padnie ta propozycja".
#studbaza #podrywajzwykopem #tinder
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@przegro_pisarz: wydaje Ci się że pasujecie do siebie. Może ona jest szczera ale ty wobec siebie nie i nawet nieświadomie możesz siebie przekonywać do czegoś co nie jest prawdą np to że jesteś incelem. Ja tylko gdybam jak coś. Uważam że może dlatego że inną koleżankę już podrywałeś z grupy że i ona mogła usłyszeć że ty tylko z laskami gadasz by na randkę zaprosić. Może tak być lub nie,
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: myślę sobie że może zamiast od razu prosić ją o wyjście mogłeś z nią pograć w gierkę online lub iść na siłkę jeśli lubi. Po prostu ją poznać. Na początku zawsze się wydaje że ktoś do kogoś pasuje ale naprawdę lepiej bliżej poznać tę osobę i porozmawiać. Rozumiem że nadzieja weszła i idealizowanie jej, związku możliwego z nią
  • Odpowiedz