Aktywne Wpisy
jmyung +598
Mirki trzymajcie kciuki aby wszystko się dobrze skończyło. Jadę na porodówkę, rano mają ciąć moją żonę. Cesarka na 9 dni przed planowanym porodem. Na kontrolnych badaniach wyszło że wód płodowych mało więc do szpitala, na kolejnych że wody w normie ale dziecko zbyt małe. Przyśpieszyli termin. Jeszcze raz trzymajcie kciuki.
#porod #rodzicielstwo #szpital no i chyba przyszłe #ojcostwo
#porod #rodzicielstwo #szpital no i chyba przyszłe #ojcostwo

Lujdziarski +112
Czy jestem fanem roślin, no tak. Automat mi na balkonie zrobił ponad 115 cm wysokości, tylko dlatego że były upały xD
źródło: 1000058577
Pobierz

Mariusz to ten chyba z 17:29 https://www.youtube.com/watch?v=eGDoisosvF0 - nie jestem pewien, ale to najbardziej aktywny Polak z tego protestu :)
#uk #wielkabrytania #protest
@Varin: też mnie to dziwi że w maskach lub kaskach motocyklowych chociaż nie przyszli,
Ehh, no bo na takie.. hmm.. eventy, to nie przychodzą ludzie pokroju Dragana raczej... Są to głównie ludzie którzy swoją przyszłość planują najdalej do wieczora.
Tak więc ja się zupełnie nie dziwię, chłop postawił na szali 2-3 lata życia swojego dziecka bez ojca, dla pokopania w plastikową tarczę, i rzucenia kamieniem czy butelką w kask.
Czy mądrze wybrał? Napewno wydawało mu się że tak...