Aktywne Wpisy

Jestem chłopem Mam 27 lat i nie chce mieć dzieci. Jestem z różową 1.5 roku i powoli zaczyna naciskać na ślub, wspólne mieszkanie, i w przyszłości dzieci. Ona jest 3 lata młodsza, ale ja tego nie widzę. Nie zarabiam dużo, ona też, już teraz często liczę kasę, a co dopiero jakby pojawił się dzieciak. Też za bardzo nie chce rezygnować ze swojego życia bo niezbyt lubię dzieci. Ostatnio byliśmy u jej kuzynów

Salido +262
Minął 12. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 2 wypadki śmiertelne w których zginęły 2 osoby.
46 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
50 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 2 wypadki śmiertelne w których zginęły 2 osoby.
46 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
50 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-479086-3
Pobierz

#alkoholizm
nie wiesz czy wypije w pracy czy nie zaniesie do chorej babci, to twoja wyobraźnia podsuwa ci ten niepokój
źródło: 4790
PobierzOstracyzm społeczny skierowany na prostych ludzi ktorzy robia konkretną robotę. Hatfu na takich jak Ty!
@MelBrooks: lol to codzienność nie tylko w wiejskich geesach ale też w miastach. Nie trzeba nic wymyślać, problem alkoholizmu w Polsce jest bardzo realny.
Szkoda że my jakoś społeczeństwo płacimy za to gigantyczne pieniądze. No chyba że myślisz, że ze składek na minimalnej, bo przecież reszta pod stołem m, jaśnie pan budowlaniec sobie uzbiera na nową wątrobę? A pominąłem wszystkie inne koszty alkoholu.
Fajne masz ruskie podejście do rzeczywistości xDD Jakoś większość społeczeństwa była w stanie wyjść z ciągłego zachlewania
@heniek_8: ja czasem z rańca jadę po te promki 8+8 do Lidla by sobie zapasik zrobić na najbliższe kilka miesięcy. Wg wykopków pewnie jestem alkoholikiem. XD
@encart30: a z kiedy ta opowieść bo smakowych setek to nie ma już w sprzedaży od dłuższego czasu? Teraz są 90ml
Chcą umilać swoje życie to mogą lepsze żarcie kupować, czy pić piwa bezalkoholowe a nie walić dzień w dzień 200 koloru..
A-----l w takiej codziennej formie jest szkodliwy po prostu. A to że pracują tak a nie inaczej, dobre ekipy się szanują i nie dają sobie