Wpis z mikrobloga

• 369
@domp12: ja nie mogę, koleś napisał "w żopu" i "w paszczu" i do tego podał cenę. O k---a jak leje 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  • Odpowiedz
@domp12: heh, dziś spotka Cię krytyka za to, ale przed wojną było pełno tutaj memów z gąbka żółto niebieską i 45 milionami bakterii. Ja ten czas szybko leci 🤔
  • Odpowiedz
Nie wiem w czym rzecz. Ukrainki to bardzo dobre prostytutki. Robią dobra robotę i często można złapać taka w wieku do 25 lat. Dla mnie super.

@Hasselblad: Doceniam. Nie moje poczucie humoru, wręcz przyprawiające o ciarki żenady. Więc to obśmiałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Ommadawn: Ale to nie jest poczucie humoru moje czy Twoje. Ja tylko stwierdzam fakty z moich obserwacji. Jak Kira podniesie mi o 50 za godzinę to i tak do niej pójdę bo robi dobra robote.
  • Odpowiedz
jak kogokolwiek takie coś śmieszy, jest zwykłym burakiem i januszem z wąsem którego smieszy chłop przebrany za babę. Poglądy polityczne nie mają tu żadnego znaczenia

@naganiaczherculesa: Zgadzam się z tymi dwoma zdaniami. Bo mnie jeszcze zaraz ktoś sklasyfikuje politycznie i będzie kłopot.
  • Odpowiedz
@domp12: jak rezydent powiedział, że zabierze to zabierze tak samo jak obniżył ceny prądu o 30% i tak samo jak podniósł komisyjnie przy kamerach te rzekome 150 kg co niby u pudziana na ławce wycisnął, prawda prawusy?
  • Odpowiedz