Aktywne Wpisy
mrkaxy +84
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Salido +506
Minął 1. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
3 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
3 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
3 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
3 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-53
Pobierz

![71-latek po prostu zawrócił przed tunelem i pojechał pod prąd [VIDEO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/74881fdb6f8f917e3c6bfed426d9f5b0093641e17512395068cf65e1c1806901,q80.jpg)

A moim zdaniem szeregówka ma szereg zalet:
-brak sąsiadów nad głową i pod podłogą;
-własny ogródek do grillowania, opalania się, postawienia basenu, zabawy w dziećmi, posadzenia pomidorków itd.;
-garaż i podjazd: zawsze jest gdzie zaparkować, można sobie umyć, posprzątać samochód, wnieść zakupy spod samych drzwi do domu;
-nie masz czynszu i masz tańsze ogrzewanie niż w domu jednorodzinnym, bo z 2 stron są sąsiedzi;
-potrzebujesz mniejszej działki, więc jest tańsza i łatwiej o dobrą lokalizację.
#nieruchomosci #architektura
źródło: 18211
Pobierz@Zakrentas: prawda jest taka, że bardzo trudno o działkę pod dom w mieście.
Jak ktoś chce mieszkać w domu w mieście, to często szereg to jedyna opcja. I IMO o wiele lepsza niż dom w P-------------h Dolnych, gdzie jest jeden sklep.
Wypijesz browara i jesteś uziemiony.
źródło: 2026-06-11_09-15
PobierzTo jest w sumie cena szeregu, mieszkanie 80m2 w mieście też kosztuje podobnie. Różnice są niewielkie, może 100k w jedną, lub w drugą stronę. Oczywiście ten wolnostojacy za tą cenę będzie dalej od miasta
@BornToDie69: Location, Location, Location
@Zakrentas: na osiedlach budowanych przez firmy działki mają mniej niż 4 ary, więc czemu miałby nie dostać.
źródło: działka
Pobierztrue
@Zakrentas: Szeregówka nie ma żadnej wady mieszkania. Wiem, bo w takiej mieszkam, a przeprowadziłem się z mieszkania właśnie.
Ma inne wady, ale nie są to wady jakie mają mieszkania.
Kiedyś w jakimś wpisie się naprodukowałem i wypisałem różnice, ale autorowi nie pasowały do przyjętego założenia i usunął mój komentarz, nie chce mi się tego robić znowu.
Dlaczego ludzie to kupują? Bo są większe
Może jest to opcja dla rodzin z dziećmi gdzie rodzice pracują na etatach w mieście i nie mają czasu oporządzać
Zależy co uważasz za większą liczbę osób. Czy brat i szwagier z rodzinami to już jest większa liczba osób, bo jeśli tak, to
Tak, zwłaszcza blokując chodnik jak
Zgadza się. Do kanalizacji kanalikiem wzdłuż wjazdu do garażu.
Nie no, suoer argument. Ci, co mają mieszkania i domy jednorodzinne zawsze parkują zgodnie z prawem xD
One mogą stać w mieście. Na wsi nie mają sensu.
@Zakrentas: O czymś takim mówię, tylko w wersji bardziej hardkorowej. Są na tej ulicy debile, którzy mają 2 (słownie: DWA) miejsca postojowe na swojej posesji, ale nie wjadą bo po co? Niech się inni martwią ja mają dyliżans królewicza obejść.
źródło: aaa
Pobierz