Aktywne Wpisy

shaleniska +2
#zwiazki #praca #milosc #samotnosc
Hej, nie wiem co tu robię, ale pomyślałam, że może perspektywa chłopaków pomoże mi lepiej ocenić sytuację, może mieliście podobnie albo wasz kolega, ktoś z rodziny?
Kiedy rozpoznać, że chłopak się zmieni -będzie odpowiedzialny i pracowity (tylko potrzebuje czasu), a kiedy po prostu to jego leniwy charakter i nie będzie lepiej?
Jestem z moim chłopakiem już 3,5 roku (znamy się 4) i mamy
Hej, nie wiem co tu robię, ale pomyślałam, że może perspektywa chłopaków pomoże mi lepiej ocenić sytuację, może mieliście podobnie albo wasz kolega, ktoś z rodziny?
Kiedy rozpoznać, że chłopak się zmieni -będzie odpowiedzialny i pracowity (tylko potrzebuje czasu), a kiedy po prostu to jego leniwy charakter i nie będzie lepiej?
Jestem z moim chłopakiem już 3,5 roku (znamy się 4) i mamy

źródło: 1000020390
Pobierz

Od jakiegoś czasu widzę, że nie tylko kiszak ma tu nietak coś z głową ale też frustraci którzy wylewają swoje żale bo im kiszak grę skrytykowałxDDDDDDDDDD
#kiszak
@Protectorx: Klasyczka "argumentów" stosowanych przez akolitów menelobijcy.
A jak Kiszak żadnej ulubionej gry nie skrytykował i się go ciśnie za bycie złym człowiekiem co gnębi innych to co wtedy? Jakieś spięcie w mózgu chyba.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Dragnipurake: to idź z tym do sądu skoro uważasz, że nie poniósł konsekwencji to może dożywocie dostaniexD
Wyp.erdolone macie w tego żula, poprostu zesrańsko macie bo wam ulubione gry krytykuje w sposób subiektywnyxD
@Ch0senIndygo: idź pooglądaj sobie Rocka analizującego dramy pronciasza
bo krytykuje w sposób obiektywny, doucz się i wtedy pisz takie ragebaitowe posty, Pozdrawiam
@MagicznyKarp: no to go nie oglądaj i miej wywalone w typa, jaki masz problem. Że random skrytykował gierkę? Widocznie uważasz go za autorytet skoro tak bardzo przejmujesz się OBIEKTYWNĄ opinią kiszakaxDDDDD
@Mistrzwstrzemiezliwosci: napisał typ co ma FOMO odnośnie kiszakaxDDD Cały tag zasrany twoimi wysrywamixDDDDDD
Tylko nie zapomnijcie dać mnie na czarno żebyście się nie poczuli striggerowani następnym razem bo jeszcze stracicie to poczucie że robicie coś zajebistegoxDD
Taka jest kultura polskiego twitcha i nauczcie się wreszcie tego ameby j----e, tutaj nikt nie będzie "streamera wielkiego" po jajach lizać.