Aktywne Wpisy

Salido +166
Minął 19. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
81 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
87 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
81 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
87 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-479086-10
Pobierz
lubie-sernik +94
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

*Puszczam oczko do* #meczennicyxtb
Sam przez moment byłem akcjonariuszem i z dzisiejszej perpektywy biznes #xtb jest dla mnie obrzydliwy
Skuszony bezprowizyjnymi akcjami sądziłem że dam rade się kotrolować, ale c--j, dopóki knf nie każe im przynajmniej jakoś rozdzielić z ux cfd doputy xtb bedzie wielkie.
Najprawdopodobniej konto będzie zamykane w tym tygodniu i przesiadę się na jakieś zwykłego maklera.
Po ochłonięciu wole płacić te 5-15 zł prowizji + FX niż ciągle kręcić się w kółko w swoim uzależnieniu i przewalać tys.
#gielda #uzaleznienie #psychiatria
Co innego XTB gdzie próbowałem się odizolować od cfd i akcje skuszony brakiem prowizji. To że one są zmieszane w UI nie jest przypadkiem, miliard przychodu nie bierze się znikąd.
To że napisałem o braku mojej kontroli samo w sobie wyklucza że obwiniam tylko XTB. Błagam nie spłycaj
Emakler to dobra alternatywa, ma W8-Ben i w miare ok prowizje, ale jeśli na codzień używasz konta w mBank, warto zrobić sobie nowy rachunek i dla tego rachunku przydzielić emaklera, bo inaczej przy 1 rachunku na który dostajesz wypłatę będzie się wszystko mieszać i ciężko wtedy trzymać się budżetów.