Aktywne Wpisy

splinter96 +390
źródło: 1000031761
Pobierz
miklach25 +194
Jak Ci się nie podoba wyj*bany w kosmos cennik (który powstał dzięki rozwaleniu i wydrenowaniu NFZ oraz limitowaniu podaży lekarzy przez kolegów po fachu doktorka) to możesz iść gdzie indziej albo na ten NFZ, robaku xD
Bo doktór cennika nie zmieni, bo ludzie przychodzą i jemu 1000 się należy xDD
#lekarz100k #medycyna #konowalposting #lekarz
Bo doktór cennika nie zmieni, bo ludzie przychodzą i jemu 1000 się należy xDD
#lekarz100k #medycyna #konowalposting #lekarz
źródło: image
Pobierz

Jak realistycznie wygląda wasz dzień biorąc pod uwagę, że:
1) Brak przymusu pracy odbiera motywację do trzymania dyscypliny więc trzeba się przygotować na to
2) Brak pracy = dużo wolnego czasu = więcej wydatków
3) 15k to nie tak dużo więc nie można mieć całkiem w------e
Jaki wybieracie kraj do życia i na co wydajecie większość swojego czasu odzyskanego tymi pieniędzmi?
#pytanie #kryptowaluty #gielda #fire #finanse #ekonomia
1) Prawda - jak miałem 5 robót to byłem dużo bardziej skuteczny i sprawczy, niż teraz. To jest pewien wymuszony "baseline", który jest jak mięsień - jak nie ćwiczysz regularnie takiego obciążenia, to spada.
2) Nie zauważyłem - gry
@Codon: jeżeli wolno mi wejść w polemikę z grubasem - wg mnie to nie jest kwestia FIRE tylko tego jak zbudowałeś swój portfel - równie dobrze mógłbyś to wszystko wpierdzielić w ETFa na All-world albo SP500 i w ogóle tam nie zaglądać. Po
@dominowiak: czyli mniej więcej po tygodniu ( ͡º ͜ʖ͡º)
@dominowiak: a tu akurat props
@beatboxer_z_tworek: Nie jest tylko sie dales wytresowac i zostales pozbawiony umiejetnosci decydowania o tym co i kiedy robisz, bo najpierw ci to ktos mowil w szkole wiekszosc czasu, poza nią rodzice a pozniej pracodawca.
Wlasnie na tym polega czesc problemu,
@m0rdeczka: Mozesz sobie zrobic wyzwania bez potrzeby pracowania a prace zarobkową zmienic chociazby na prace nad wlasnym cialem, jebnac Iron Mana, miec najbardziej doexpiony ogród w Polsce czy p--------c realistyczna rzezbe Michała Białka.
Nie wiem co wy macie z tą kawą, ze juz 2 osoba to
Właśnie o to chodzi, że to wszystko jest dużo prostsze niż kombinujemy.
Racja można bez pracy mieć te cele i to też jest super jeśli wystarcza, generalnie coś robić trzeba.
A co do tej kawiarni, prscy w niej czy najlepiej posiadaniu własnej, to h-j
@jegertilbake: Polska. I idę do pracy, bo przy 15k miesięcznie musiałbym obniżyć standard życia.
Lepiej czerpać przyjemność z tanich/ darmowych rzeczy niż handlować czasem, ale co kto lubi w sumie